Loodgieter in Katwijk gezocht?

Terug naar overzicht

NEW Alexander is uw loodgieter in Katwijk

Loodgieter in Katwijk gezocht? Als u een loodgieter in Katwijk nodig heeft, wilt u natuurlijk niet met de eerste de beste loodgieter die u tegenkomt een afspraak maken. U wilt immers wel een goede loodgieter inschakelen die uw probleem vakkundig oplost. En niet juist erger maakt. Een goede loodgieter moet dan ook aan een aantal zaken voldoen. Zo moet deze goed opgeleid zijn, ervaren zijn en betrouwbaar zijn. En dat zijn de loodgieters van NEW Alexander. Wij leveren al ruim 30 jaar uitstekende service en staan bekend om onze klantvriendelijkheid en transparante prijzen. Bel ons dus als u een loodgieter in Katwijk nodig heeft.

Wat kunnen wij voor u doen?

Er zijn diverse problemen waarvoor u een loodgieter in Katwijk in kunt schakelen. Denk aan het aanleggen van leidingwerk, het ontstoppen van uw afvoer en diverse dakwerkzaamheden. Maar ook als u een lekkage of gaslek heeft of problemen heeft met uw cv-ketel kunt u een loodgieter bellen. De werkzaamheden van een loodgieter zijn erg divers. NEW Alexander werkt zowel voor particulieren als bedrijven. Iedereen in Katwijk kan van onze services gebruikmaken. Zo kunt u ons ook bellen in geval van spoed. Wij zijn dan altijd extra snel op locatie!

Loodgieter in Katwijk gezocht?

Rioolservice

Misschien is rioolservice niet het eerste waar u aan denkt als u het hebt over de werkzaamheden van een loodgieter in Katwijk, maar toch kunt u hiervoor bij ons terecht. De riolering is een basisvoorziening waar we niet zonder mee kunnen. Daarom zijn problemen met de riolering altijd vervelend. Wij kunnen een riool ontstoppen, maar ook een nieuwe riolering aanleggen indien dit nodig is.

Zinkwerk

Heeft u iemand nodig voor lood- en zinkwerk in Katwijk? De loodgieter van NEW Alexander is ook hierin gespecialiseerd. Daarbij kunnen we ook platte daken voorzien van EPDM, een vuurbestendige en luchtdichte dakbedekking die tot wel 50 jaar mee gaat.

Bel ons voor een loodgieter in Katwijk

Heeft u, al dan niet met spoed, een loodgieter in Katwijk nodig? NEW Alexander staat 24/7 voor u klaar! Ook in het weekend en in de vakantie. Naast de standaard loodgieterswerkzaamheden, verlenen wij ook andere services, zoals rioolservice, dak- en zinkwerk en het verhelpen van lekkages of gaslekkages. Waar kunnen we u mee helpen? Neem contact op voor een offerte, dan komen we bij u langs. Bel naar 0644913635, mail ons via info@24uursloodgieter.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.