Gaslek

Gaslek ontdekt? NEW Alexander lost het op!

Heeft u last van een gaslek? Of ruikt u een vreemde gaslucht? Neem ook bij twijfel geen risico en neem direct contact op met NEW Alexander. Een gaslek kan namelijk erg gevaarlijk zijn. Vooral als er een verouderde gasinstallatie in de woning of in het bedrijfspand aanwezig is, is het gevaar van een gaslek groot. Gaslekkages ontstaan namelijk vaak in slechte of verouderde gasleidingen. Heeft u deze? En heeft u het idee dat u een gaslucht ruikt? Bel direct naar 0644913635, zodat wij snel het gaslek kunnen opsporen en verhelpen.

Ik ruik gas, wat nu?

Ruikt u gas in uw woning of bedrijfspand? Dan is het belangrijk dat u geen vuur gebruikt. Dus geen sigaretten, kaarsen, wierook, etc. Maar ook met elektriciteit moet u oppassen, want de vonkjes van een stopcontact kunnen ook tot een flinke explosie leiden als er veel gas opgehoopt is. Om dit gevaar te voorkomen, raden wij het u aan alle deuren en ramen te openen, zodat het gas uit uw woning of bedrijfspand kan trekken. Sluit hierna de hoofdtoevoer af en bel ons om het gaslek op te sporen en te verhelpen.

Bij een gaslek is het raadzaam om zo spoedig mogelijk contact op te nemen om explosies te voorkomen.

Wij zijn bereikbaar op: 0644913635. Wij staan voor u klaar.

gaslekkage

Laat ons de gaslekkage opsporen

Als u een gaslekkage heeft, wilt u dat deze zo snel mogelijk verholpen wordt. Daarvoor kunt u bij ons terecht. Wij bieden u zekerheid, kwaliteit, maar ook veiligheid. Met uitstekende service zorgen we ervoor dat u snel van de gaslucht af bent. U kunt ons als particulier inschakelen wanneer u gas ruikt, maar ook als bedrijf. We werken ook voor zorgcentra. Verder bieden wij u de volgende voordelen:

 • Heldere en transparante tarieven
 • Snel op locatie
 • Betrouwbaar en klantvriendelijk
 • Gecertificeerd
 • Jarenlange ervaring, 30+
 • 24/7 spoedservice

Oorzaken van een gaslek

Een gaslek ontstaat door een scheur of gaatje in de gasleiding of gasslang of door een kapot koppelstuk. Maar ook als de gasleiding of gasslang niet goed aangesloten is op de apparatuur die het gas verbruikt, kan dit een mogelijke oorzaak zijn van een gaslekkage. Een gaslek is lastig te herkennen. Afgezien van de sterke gaslucht, heeft een gaslek niet veel symptomen. Mocht u het vermoeden hebben dat u een gaslekkage heeft, aarzel dan zeker niet en bel direct een deskundige op.

Bel ons, ook met spoed!

Gaslek gesignaleerd? Aarzel niet om contact op te nemen. Zo kunnen we snel handelen.

Gaslek NEW Alexander

Last van een gaslucht? Bel direct!

Bel direct naar 0644913635 als u gas in uw woning of bedrijfspand ruikt. We staan zo snel mogelijk bij u op de stoep! U kunt ons dan ook 24/7 bereiken voor spoedklussen.

Heeft u vragen over een gaslek? U kunt ons ook altijd een mail sturen via info@24uursloodgieter.nl.

Vaak is er sprake van een spoedgeval bij een gaslek. Het is namelijk heel gevaarlijk. Uw eigen leven en dat van anderen kunnen ernstig in gevaar zijn. U kunt dan het beste direct telefonisch contact met ons opnemen, in plaats van te mailen. Wij kunnen u dan direct te woord staan om samen een afspraak te maken.

Offerte aanvragen  Hulp nodig? Neem contact op, ook met spoed!

  0644913635
  info@24uursloodgieter.nl