Dakwerk

NEW Alexander voor diverse soorten dakwerkzaamheden

Moeten er werkzaamheden aan het dakwerk van uw woning of bedrijfspand verricht worden? Bij NEW Alexander kunt u terecht voor diverse soorten dakwerkzaamheden. Wat voor dak u ook heeft, wij hebben er een passende dakbedekking voor. Ook kunnen we het dak waterdicht maken. We zijn zeer ervaren in het afwerken van dakwerk, maar ook voor de dakgoten en regenwaterafvoer kunt u bij ons terecht. Heeft u een dakdekker nodig? Bel dan naar 06 44 22 05 89.

Mogelijke dakdekkingen

Het is uiteraard belangrijk dat dakwerk waterdicht en tochtvrij is. Daar heeft u de juiste dakbedekking voor nodig. Heeft u een wat ouder huis? Daar zit in veel gevallen een traditionele bitumen dakbedekking op. U kunt overwegen om een ander daksoort te kiezen.

Soorten dakbedekkingen die wij aanbieden zijn: loodwerken, zinkwerken, EPDM dakbedekkingen of kunststof.

We bespreken graag met u welke dakbedekking het meest geschikt is in uw situatie.

dakdekkingen

Kwalitatieve dakwerkzaamheden

U kunt ons als particulier inschakelen, maar ook voor bedrijven staan wij klaar. Ook zorgcentra zijn bij ons aan het juiste adres voor een dakdekker. Als u dakwerkzaamheden aan het dakwerk laat uitvoeren door een dakdekker, wilt u verzekerd zijn van een goed resultaat. Dat bent u bij NEW Alexander. Wij bieden u namelijk kwaliteit, maar ook zekerheid en veiligheid. Verder profiteert u bij ons van de volgende voordelen:

 • Heldere en transparante tarieven
 • Betrouwbaar en klantvriendelijk
 • 24/7 spoedservice
 • Jarenlange ervaring, 30+
 • Gecertificeerd
 • Snel op locatie
 • Altijd tevreden klanten

Lekkage aan het dakwerk?

Zijn de dakpannen van het dak beschadigd? Of heeft u een slechte regenwaterafvoer? Dan kan er een lekkage aan het dakwerk ontstaan. Als u hier niet op tijd bij bent, kan dit u ernstige schade opleveren. Schakel daarom bij een daklekkage direct een dakdekker in. U kunt ons 24/7 bereiken en we zullen er zo snel mogelijk zijn. Al veel klanten in nood hebben ons gebeld en die hebben wij altijd tevreden achtergelaten. Wanneer u ons belt, handelen wij snel zodat u de volgende tevreden klant bent. Dus vermoedt u een lekkage aan het dak? Bel direct!

Bel ons, ook met spoed!

Snel een dakreparatie nodig? Wij staan voor u klaar! Bel vandaag nog, zodat het probleem direct kan worden aangepakt.

dakwerkzaamheden

Dakdekker nodig? Bel NEW Alexander!

Moeten er dakwerkzaamheden worden uitgevoerd aan uw woning of bedrijfspand? Bel 06 44 22 05 89 om een ervaren dakdekker van NEW Alexander in te schakelen.

We staan voor u klaar voor alle soorten dakwerk.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? U kunt ons ook een mail sturen via info@24uursloodgieter.nl.

Heeft u snel een dakreparatie nodig? Dan kunt u het beste telefonisch contact opnemen met ons. Wij kunnen dan samen kijken voor een datum en tijdstip. Wij hebben ook een 24/7 spoedservice, waardoor u alle dagen geholpen kunt worden, dus ook in het weekend.

Offerte aanvragen  Hulp nodig? Neem contact op, ook met spoed!

  06 44 22 05 89
  info@24uursloodgieter.nl