Loodgieter Huizen

Naar NEW Alexander voor een loodgieter in Huizen

Heeft u een loodgieter in Huizen nodig? Dan bent u bij loodgietersbedrijf NEW Alexander aan het juiste adres. Wij voeren verschillende werkzaamheden uit. Alles op het gebied van loodgieterswerk, kunnen wij. Of u ons nu nodig heeft voor rioolservice of dakwerkzaamheden. Of u nu een gaslek of een lekkage heeft. En ook voor CV ketel reparatie of installatie. Onze loodgieter heeft overal een oplossing voor. Heeft u met spoed een loodgieter in Huizen nodig? Ook dan staan wij voor u klaar! Wij zijn 24/7 bereikbaar bij spoed. Bel naar 0644913635 en wij komen zo snel mogelijk naar u toe.

Welke werkzaamheden vallen onder loodgieterswerk?

Als loodgietersbedrijf kunnen wij veel verschillende werkzaamheden uitvoeren. U kunt bij ons terecht voor dakwerkzaamheden, als u een gaslek of lekkage heeft, maar ook als er een riool aangelegd of ontstopt moet worden. Loodgieterswerk is namelijk erg divers. Van het repareren van een afvoer tot het uitvoeren van hoogwaardige installaties. En dit allemaal doen wij voor u. Waarvoor heeft u onze loodgieter in Huizen nodig? Wij kunnen u helpen met:

Loodgieter Huizen

Met spoed een loodgietersbedrijf nodig?

U kunt ons ook met spoed inschakelen. Bijvoorbeeld bij een gaslek of lekkage. Beide moeten snel verholpen worden, anders kunt u ernstige schade krijgen. Een gaslek kan bijvoorbeeld erg gevaarlijk zijn en een lekkage kan voor veel wateroverlast zorgen. Dat wilt u natuurlijk altijd voorkomen. Schakel daarom bij een gaslek of lekkage direct een loodgieter in Huizen in. Wij komen dan zo snel mogelijk naar u toe om u te helpen. Hoe eerder het probleem opgelost is, hoe beter. Maar ook in andere gevallen kan het fijn zijn om snel een loodgieter ter plekke te hebben. Bijvoorbeeld als u ineens zonder warm water zit in Huizen. Of wanneer uw afvoer niet meer doorspoelt. Neem dan direct contact op met loodgietersbedrijf NEW Alexander.

Bel ons, ook met spoed!

Daarom de loodgieter van NEW Alexander

NEW Alexander is hét loodgietersbedrijf voor particulieren en bedrijven die een loodgieter in Huizen nodig hebben. Ook zorgcentra kunnen bij ons terecht. Schakel ons in en profiteer van de volgende voordelen:

 • Betrouwbaar en klantvriendelijk
 • Heldere en transparante tarieven
 • Jarenlange ervaring, 30+
 • Gecertificeerd
 • 24/7 spoedservice
 • Snel op locatie

Bel direct voor een loodgieter in Huizen

Voor een loodgieter in Huizen gaat u naar loodgietersbedrijf NEW Alexander. Wij pakken iedere loodgietersklus met beide handen aan. Wat voor loodgieterswerk u ook heeft, u kunt het met een gerust hart aan ons overlaten. Zowel dakwerk als het installeren of repareren van een CV ketel. Maar ook het oplossen van een gaslek, lekkage en een verstopt riool. Bel naar 0644913635 en onze loodgieter komt zo snel mogelijk naar u toe. Al helemaal in geval van spoed. Verder zijn wij ook te bereiken via info@24uursloodgieter.nl. En een offerte aanvragen? Dat kan eenvoudig via de website.

Offerte aanvragen  Hulp nodig? Neem contact op, ook met spoed!

  0644913635
  info@24uursloodgieter.nl