Loodgieter Zeist

Schakel voor uw loodgieterswerk een loodgieter in Zeist in

Heeft u een loodgieter in Zeist nodig? Schakel voor uw loodgieterswerk loodgietersbedrijf NEW Alexander in. Wij zijn hét loodgietersbedrijf dat u voor verschillende werkzaamheden kunt laten komen. Van dakwerkzaamheden tot aan rioolservice. Wij doen het allemaal! Ook een lekkage of gaslek lossen wij op. En zowel een CV ketel installatie als CV ketel reparatie is voor ons niet onbekend. Wat voor loodgieterswerk u ook gedaan moet hebben, wij zijn het loodgietersbedrijf dat u zoekt. Bovendien zijn wij ook in te schakelen in geval van spoed. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Bel als u met spoed een loodgieter in Zeist nodig heeft direct naar 0644913635 en wij komen zo snel mogelijk naar u toe.

Voor al uw loodgieterswerk in te schakelen

Heeft u een gaslek of een lekkage? Of moeten er dakwerkzaamheden aan uw dakwerk worden uitgevoerd? Voor dit en meer schakelt u een loodgieter in Zeist in. Een loodgieter kan verschillende werkzaamheden voor u uitvoeren. Want loodgieterswerk is heel divers. Zo kunt u ons ook inschakelen voor het aanleggen of ontstoppen van een riolering en een CV ketel installatie of reparatie. Ons werk verschilt van het repareren van een afvoer tot aan het uitvoeren van hoogwaardige installaties. Om al onze werkzaamheden overzichtelijk te maken, hebben we het loodgieterswerk dat wij verrichten voor u op een rij gezet. U schakelt ons loodgietersbedrijf in voor:

Loodgieter Zeist

Loodgieter in Zeist voor rioolservice

Heeft u rioolproblemen? Dan kan onze loodgieter in Zeist u uitstekende en professionele rioolservice bieden. Wij kunnen zowel een riolering aanleggen als een riool ontstoppen. Ook breuken in uw riolering kunnen wij verhelpen. Een breuk in de riolering, of in de afvoer, kan leiden tot overstromingen. En dat wilt u natuurlijk liever voorkomen. Daarom sporen wij de breuk op en spoelen we uw riolering door, zodat u geen last meer heeft van een kapotte riolering. Dus loopt uw afvoer niet goed door? Of heeft u stankoverlast? Bel loodgietersbedrijf NEW Alexander!

Lekkage? Bel 0644913635

Als u een lekkage heeft, of vermoedt dat een lekkage heeft, is het belangrijk dat u direct een loodgieter belt. Want als een lekkage niet op tijd opgelost wordt, kunt u last krijgen van wateroverlast. En dat kan enorme schade tot gevolg hebben. Dus hoe sneller de lekkage verholpen wordt, hoe beter. Bel ons daarom direct bij een lekkage in Zeist. Dan kunnen wij zo snel mogelijk naar u toe komen en op zoek gaan naar de oorzaak van de lekkage. Door het probleem bij de oorzaak aan te pakken, zult u niet snel weer last krijgen van een nieuwe lekkage. We kijken ook altijd direct uw badkamer en keuken na op schade. Indien nodig, herstellen we de schade voor u.

Geen warm water als gevolg van een kapotte CV ketel

Niemand hoort zonder warm water te zitten. Toch kan het voorkomen dat u plotseling geen warm water meer heeft in Zeist. Wat u dan moet doen? NEW Alexander bellen. Onze loodgieter komt dan kijken of er een probleem is aan uw CV ketel. Mogelijke problemen kunnen een onderbroken thermostaat, een onderbroken thermische beveiliging of een onderbroken of afwezige spanning zijn. Maar ook een slecht of defect onderdeel. Wij onderzoeken dit graag voor u, om vervolgens het probleem te kunnen verhelpen. Indien er een onderdeel slecht of defect is, voert onze CV installateur een CV ketel reparatie uit. We kijken de CV ketel altijd helemaal na om een storing in de toekomst te voorkomen. En voor een nieuwe CV ketel kunt u ook bij ons terecht, want wij doen ook CV ketel installatie in Zeist.

Gaslucht? Wij lossen uw gaslek op!

Denkt u gas te ruiken? Een gaslucht kan het gevolg zijn van een gaslek. Bel als u gas ruikt direct een loodgieter in Zeist. Want een gaslek kan heel gevaarlijk zijn. Wij komen zo snel mogelijk naar u toe om het gaslek te verhelpen. Zorg er tot die tijd voor dat u geen vuur gebruikt, zoals kaarsen, sigaretten, wierook, etc. Pas ook op met elektriciteit. De vonkjes van het stopcontact kunnen namelijk bij een te grote gasophoping tot een flinke explosie zorgen. Doe alle ramen en deuren open en sluit de hoofdtoevoer af.

Bel ons, ook met spoed!

Loodgietersbedrijf NEW Alexander voor uw loodgieterswerk

Schakel voor uw loodgieterswerk de loodgieter in Zeist van loodgietersbedrijf NEW Alexander in en profiteer van de volgende voordelen:

 • Betrouwbaar en klantvriendelijk
 • Heldere en transparante tarieven
 • Jarenlange ervaring, 30+
 • Gecertificeerd
 • 24/7 spoedservice
 • Snel op locatie

Ook voor dakwerkzaamheden

Moeten er dakwerkzaamheden aan uw dak verricht worden? Ook hiervoor kunt u onze loodgieter in Zeist inschakelen. Wij kunnen op het gebied van dakwerk veel voor u betekenen. Zo kunnen wij dakbedekking, zoals loodwerk en zinkwerk, aanbrengen, dakwerk waterdicht en tochtvrij maken en dakwerk, dakgoten en regenwaterafvoeren afwerken. Bel voor dakwerk naar loodgietersbedrijf NEW Alexander.

Bel direct voor een loodgieter in Zeist

Voor een loodgieter in Zeist belt u, al dan niet met spoed, naar NEW Alexander. Wij zijn te bereiken op 0644913635. U kunt ons ook een mail sturen via info@24uursloodgieter.nl. En wilt u graag een offerte aanvragen? Dat kan op onze website.

Offerte aanvragen  Hulp nodig? Neem contact op, ook met spoed!

  0644913635
  info@24uursloodgieter.nl