Loodgieter

Loodgieter nodig?

Heeft u een loodgieter nodig? Wellicht omdat u een verstopte WC, afvoer of riolering hebt? Of omdat u een lekkage of problemen aan de CV ketel ziet? Maar ook bij gesprongen leidingen, schade aan leidingen of bevroren leidingen kan een loodgietersbedrijf u helpen. Het loodgieterswerk is namelijk zeer divers. Dus heeft u hulp nodig bij een lekkage, verstopping of problemen met het sanitair? Schakel de loodgieter van NEW Alexander in. U kunt ons dag en nacht bereiken voor spoedgevallen. Bel 06 44 22 05 89.

Wat doet een loodgietersbedrijf?

U kunt een loodgietersbedrijf voor verschillende werkzaamheden inhuren. Wij kunnen bijvoorbeeld afvoeren repareren, hoogwaardige technische installaties uitvoeren, onderhoud uitvoeren aan cv ketels, maar ook dakwerkzaamheden verzorgen. Kortom: wij bieden geschikte oplossingen voor iedere loodgietersklus.

Zoekt u een deskundige loodgieter, die het loodgieterswerk afstemt op uw wensen? Dan kunt u bij ons terecht!

diensten loodgieter

Kwalitatief loodgieterswerk

Als loodgietersbedrijf willen wij met ons loodgieterswerk het beste resultaat leveren aan onze klanten. Wij bieden kwaliteit, zekerheid en veiligheid. U kunt bij ons voor elke vorm van werkzaamheden terecht. Twijfelt u of onze loodgieter u kan helpen? Stel uw vragen gerust, dan overleggen we met u wat wij met ons loodgieterswerk voor u kunnen betekenen. Wij zijn zowel door particulieren als door bedrijven in te huren. Ook zorgcentra zijn voor een loodgieter bij ons aan het juiste adres. Huur NEW Alexander in en u profiteert van de volgende voordelen:

 • Betrouwbaar en klantvriendelijk
 • Heldere en transparante tarieven
 • Jarenlange ervaring, 30+
 • Gecertificeerd
 • 24/7 spoedservice
 • Snel op locatie
 • Altijd tevreden klanten

Wacht niet te lang met het inhuren van een loodgieter

Mocht u lekkages, verstoppingen of problemen met het sanitair vermoeden? Wacht dan niet langer met het inhuren van een loodgieter. Het is namelijk noodzakelijk dat u deze problemen snel oplost om ernstige schade te voorkomen. Daarom zijn wij als loodgietersbedrijf 24/7 te bereiken. Wij kunnen snel bij u aanwezig zijn. We werken samen met collega bedrijven waarvan wij weten dat die bedrijven betrouwbaar zijn. Hierdoor kunnen wij al jarenlang zekerheid bieden aan onze klanten.

Bel ons, ook met spoed!

Loodgieter nodig met spoed? Wij staan voor u klaar! Laat een lekkage, verstopping of ander sanitair probleem spoedig verhelpen.

Snel een loodgieter nodig? Bel ons!

Heeft u snel een loodgieter nodig om van een lekkage, verstopping of problemen met het sanitair af te komen? Of wilt u ons inschakelen voor andere loodgieterswerkzaamheden? Bel ons! U bereikt ons via 06 44 22 05 89. Ook kunt u een mail sturen naar info@24uursloodgieter.nl.

Dus wacht niet langer en neem contact op met ons loodgietersbedrijf. Ook als u vragen heeft, staan we u graag te woord.

In geval van spoed kunt u ons het beste bellen. Wij kunnen u dan snel te woord staan en samen met u een afspraak inplannen.

loodgieters diensten

Offerte aanvragen  Hulp nodig? Neem contact op, ook met spoed!

  06 44 22 05 89
  info@24uursloodgieter.nl