Loodgieter Sliedrecht

Loodgieter Sliedrecht | Snel op locatie | 24/7 bereikbaar

Heeft u een loodgieter in Sliedrecht nodig? Loodgietersbedrijf NEW Alexander staat voor u klaar! U kunt ons voor al uw loodgieterswerk inschakelen. Van rioolservice tot dakwerk. Wij doen het allemaal! Ook een CV ketel installatie of reparatie voeren wij uit. En heeft u een gaslek? Of een lekkage? Dan lossen wij dit op. Heeft u loodgieterswerk dat verricht moet worden? En wilt u daarvoor een ervaren en vakkundige loodgieter in Sliedrecht inschakelen? Dan bent u bij loodgietersbedrijf NEW Alexander aan het juiste adres! Wij zijn 24/7 te bereiken in geval van spoed. Bel als u met spoed een loodgieter in Sliedrecht nodig heeft direct naar 0644913635. Dan komen wij zo snel mogelijk naar u toe.

Loodgieter in Sliedrecht voor verschillende werkzaamheden

Voor al uw loodgieterswerk kunt u bij loodgietersbedrijf NEW Alexander terecht. Onze loodgieter kan in Sliedrecht een riolering aanleggen of ontstoppen, dakwerkzaamheden verrichten en een gaslek of lekkage verhelpen. Eigenlijk alles van het repareren van een afvoer tot aan het uitvoeren van hoogwaardige technische installaties. Om het overzichtelijk voor u te maken, hebben wij het loodgieterswerk waarvoor u ons kunt inschakelen op een rijtje gezet. Bel ons voor:

Loodgieter Sliedrecht

Ook in geval van spoed

Het kan voorkomen dat u direct een loodgieter nodig heeft. In zulke spoedgevallen, kunt u ook bij ons terecht. Wij komen in geval van spoed zo snel mogelijk naar u toe in Sliedrecht. Een geval waarbij u direct een loodgieter moet bellen, is wanneer u een gaslek heeft. Een gaslek is namelijk erg gevaarlijk en moet zo snel mogelijk verholpen worden. Ook als u een lekkage heeft, kunt u het beste direct een loodgietersbedrijf bellen. Hoe eerder de lekkage is opgelost, hoe minder de waterschade zal zijn. En zit u onverwachts zonder warm water? Of loopt de afvoer niet goed meer door? Ook in deze gevallen is het fijn als een loodgieter snel ter plaatse is. Neem daarom dus altijd direct contact op met NEW Alexander als er loodgieterswerk verricht moet worden.

Bel ons, ook met spoed!

De voordelen van loodgietersbedrijf NEW Alexander

Voor een loodgieter in Sliedrecht gaat u naar loodgietersbedrijf NEW Alexander. Wij werken zowel voor particulieren als voor bedrijven. Ook zorgcentra kunnen ons inschakelen als zij een loodgieter in Sliedrecht nodig hebben. Wij bieden u altijd de volgende voordelen:

 • Betrouwbaar en klantvriendelijk
 • Heldere en transparante tarieven
 • Jarenlange ervaring, 30+
 • Gecertificeerd
 • 24/7 spoedservice
 • Snel op locatie

Bel direct voor een loodgieter in Sliedrecht

Loodgietersbedrijf NEW Alexander pakt iedere loodgietersklus met beide handen aan. Wat uw probleem ook is, wij lossen het op. Of er nu een riolering aangelegd of ontstopt moet worden, dakwerk verricht moet worden of een CV ketel geïnstalleerd of gerepareerd moet worden. Wij doen het graag voor u. En bij een gaslek of lekkage zijn wij altijd snel ter plaatse. Bel voor een loodgieter in Sliedrecht naar 0644913635. Ook als u met spoed een loodgieter nodig heeft. U kunt ons ook per mail bereiken op info@24uursloodgieter.nl. Wilt u een offerte aanvragen? Dit doet u via de website.

Offerte aanvragen  Hulp nodig? Neem contact op, ook met spoed!

  0644913635
  info@24uursloodgieter.nl