Cv installateur

CV installateur van NEW Alexander inschakelen

Heeft u een CV installateur nodig, omdat u geen warm water meer hebt? Geen warm water hebben komt altijd ongelegen. Zowel op het werk als thuis. Zowel in de badkamer als in de keuken is warm water is geen overbodige luxe. Mocht u dit niet meer hebben, dan kunt u het beste NEW Alexander inschakelen. Wij kijken de CV ketel na en voeren indien nodig een reparatie aan de CV ketel uit. Ook zoeken we de oorzaak van het probleem op, zodat u niet nog een keer zonder warm water komt te zitten. Wilt u weten wat een CV installateur nog meer voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Geen warm water meer, wat nu?

Geen warm water meer? Het kan zijn dat er een probleem is met de cv-installatie. Daarom controleren we altijd eerst of de ketel of thermostaat een storing aangeeft. Is dit het geval? Dan gaat onze cv installateur op zoek naar de oorzaak. Het kan zijn dat de thermostaat onderbroken wordt, de spanning afwezig of onderbroken is of de thermische beveiliging onderbroken wordt. Maar ook kan er een slecht of defect onderdeel aanwezig zijn.

Wij kunnen ons voorstellen dat u zo snel mogelijk warm water wilt, want u wilt natuurlijk gewoon douchen. Vaak kunnen onze loodgieters al snel bij u op de stoep staan, zodat u dezelfde dag nog kan douchen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en hebben ook een spoedservice, daardoor komt u niet dagen zonder warm water te zitten.

CV installatie Rotterdam

In te schakelen door particulieren en bedrijven

Onze CV installateur werkt niet alleen voor particulieren, ook bedrijven kunnen ons inschakelen. We helpen ook zorgcentra wanneer zij geen warm water meer hebben. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit, veiligheid en zekerheid. We gaan voor het beste resultaat en willen dit met uitstekende service bewerkstelligen. Dus mocht u denken dat de CV ketel kapot is en deze aan reparatie toe is? Aarzel dan niet en bel ons om het probleem op te lossen. We bieden u de volgende voordelen:

 • Jarenlange ervaring, 30+
 • 24/7 spoedservice
 • Snel op locatie
 • Heldere en transparante tarieven
 • Betrouwbaar en klantvriendelijk

Snelle service

Komt er geen warm water meer uit de kraan en heeft u het idee dat de cv ketel niet meer werkt? Wacht dan niet te lang met het inschakelen van een CV installateur. U wilt uiteraard zo snel mogelijk weer warm water in huis of op het werk hebben. Daarom kunt u ons 24/7 bereiken. We zorgen ervoor dat we snel bij u zijn in geval van spoed. Deze zekerheid kunnen wij u bieden, omdat we samenwerken met collega-bedrijven waarvan wij zeker weten dat deze bedrijven betrouwbaar zijn.

Bel ons, ook met spoed!

Cv kapot en wilt u dit zo snel mogelijk gerepareerd hebben? Telefonisch kunnen wij u direct te woord staan. Neem daarom telefonisch contact met ons op.

Cv installateur Rotterdam

CV installateur nodig? Bel direct!

Wilt u weer warm water in uw woning of bedrijfspand? Schakel dan de CV installateur van NEW Alexander in.

Bel hiervoor naar 0644913635 of stuur een mail naar info@24uursloodgieter.nl.

Ook als u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden van onze diensten.

Indien u uw cv ketel zo snel mogelijk wenst te repareren, kunt u het beste bellen. Telefonisch kunnen wij direct een afspraak met u maken. Onze loodgieters kunnen dan snel bij u op de stoep staan. Zo wordt u meteen geholpen en heeft u vaak dezelfde dag nog een goed functionerende cv in uw woning of bedrijfspand.

Offerte aanvragen  Hulp nodig? Neem contact op, ook met spoed!

  0644913635
  info@24uursloodgieter.nl