Loodgieter Veenendaal

Loodgieterswerk door een loodgieter in Veenendaal

Heeft u een loodgieter in Veenendaal nodig? Voor al uw loodgieterswerk staat NEW Alexander voor u klaar! Wij zijn namelijk een allround loodgietersbedrijf dat verschillende werkzaamheden uitvoert. Van rioolservice tot aan dakwerkzaamheden. Maar ook een lekkage of gaslek lossen wij op. En is uw CV ketel kapot? Dan komen wij langs voor een CV ketel reparatie of zelfs een CV ketel installatie. Wat voor loodgieterswerk u ook voor ons heeft, wij kunnen elk probleem oplossen. U kunt ons 24/7 bereiken voor een loodgieter in Veenendaal. Dus heeft u met spoed een loodgietersbedrijf nodig? Dan zijn wij het loodgietersbedrijf dat u zoekt. Bel in geval van spoed direct naar 0644913635. Onze loodgieter komt dan zo snel mogelijk naar u toe in Veenendaal.

Voor divers loodgieterswerk

U kunt voor verschillende werkzaamheden een loodgieter in Veenendaal nodig hebben. Loodgieterswerk is namelijk erg divers. Zo kunt u ons inschakelen voor het aanleggen of ontstoppen van een riolering, voor dakwerkzaamheden of om een lekkage of gaslek op te lossen. Onze werkzaamheden verschillen van een afvoer repareren tot aan hoogwaardige technische installaties uitvoeren. Om het voor u overzichtelijk te maken, hebben we alle werkzaamheden van een loodgietersbedrijf op een rij gezet. Wij zijn in te schakelen voor:

Loodgieter Veenendaal

Rioolservice, riolering aanleggen, riool ontstoppen

Rioolservice is één van de werkzaamheden van een loodgieter in Veenendaal. Zo kunnen wij riolering aanleggen, maar ook een riool ontstoppen. Is uw riolering verstopt geraakt? Dan komen wij dit verhelpen. Het kan ook voorkomen dat er een breuk in uw afvoer of riolering zit. Dit kan zorgen voor een overstroming. Wij hebben een breuk in de afvoer of riolering in een mum van tijd opgespoord en opgelost. Het probleem pakken wij altijd bij de oorzaak aan, zodat u niet binnenkort weer opnieuw met rioolproblemen komt te zitten. Dus loopt uw afvoer niet meer goed door? Of heeft u last van een stankoverlast? Dan kunt u het beste een loodgietersbedrijf laten komen om dit op te laten lossen.

Lekkage of kapotte waterleidingen? Bel een loodgieter in Veenendaal!

Heeft u een lekkage of kapotte waterleidingen in Veenendaal? Bel dan meteen een loodgieter op om de lekkage op te laten lossen. Want als u dit niet zo snel mogelijk doet, kan een lekkage voor ernstige wateroverlast zorgen. Hoe sneller u de lekkage oplost, hoe minder de kans op schade. Dus mocht u een lekkage hebben, twijfel dan niet en bel ons meteen! Onze loodgieter kan de oorzaak van de lekkage achterhalen en zo de lekkage verhelpen. Ook kijken we uw badkamer of keuken na op eventuele schade. Mocht er schade zijn, dan kunnen wij indien nodig de schade voor u herstellen.

CV ketel installatie of reparatie

Komt er plotseling geen warm water meer uit de kraan? Dat hoort natuurlijk niet. De oorzaak hiervan kan een kapotte CV ketel zijn, bijvoorbeeld door een onderbroken thermostaat, een onderbroken thermische beveiliging of een onderbroken of afwezige spanning. Ook kan een slecht of defect onderdeel ervoor zorgen dat de CV ketel kapot gaat. Als u geen warm water meer heeft in Veenendaal, belt u de loodgieter van NEW Alexander. Wij onderzoeken hoe het kan dat u geen warm water heeft om het probleem vervolgens te verhelpen. In het geval van een slecht of defect onderdeel, kan onze CV installateur een CV ketel reparatie uitvoeren. Wij kijken ook uw CV ketel altijd grondig na, zodat u niet binnenkort weer een storing krijgt. En wilt u een nieuwe CV ketel laten installeren? Voor CV ketel installatie zijn wij ook in te schakelen!

Gas, gaslek, gaslucht

Ruikt u gas? Dan kan een gaslek de oorzaak hiervan zijn. Bel als u een gaslucht ruikt direct een loodgieter in Veenendaal op. Een gaslek kan namelijk erg gevaarlijk zijn en moet zo snel mogelijk verholpen worden. In het geval van een gaslek mag u geen vuur gebruiken, dus geen kaarsen, sigaretten, wierook, etc. Pas ook op met elektriciteit, want de vonkjes van het stopcontact kunnen bij een te grote ophoping van gas tot een flinke explosie leiden. Doe uw ramen en deuren open en sluit de hoofdtoevoer af. Onze loodgieter komt zo snel mogelijk naar u toe in Veenendaal om het gaslek op te lossen.

Bel ons, ook met spoed!

Daarom loodgietersbedrijf NEW Alexander

Schakel voor uw loodgieterswerk een loodgieter in Veenendaal in van loodgietersbedrijf NEW Alexander en u profiteert van de volgende voordelen:

 • Betrouwbaar en klantvriendelijk
 • Heldere en transparante tarieven
 • Jarenlange ervaring, 30+
 • Gecertificeerd
 • 24/7 spoedservice
 • Snel op locatie

Werkzaamheden aan het dak, dakdekker loodwerk en zinkwerk

Moeten er dakwerkzaamheden aan uw dakwerk worden uitgevoerd? Ook daarvoor kunt u een loodgieter in Veenendaal inschakelen. Wij kunnen verschillende dakwerkzaamheden uitvoeren. Van het waterdicht en tochtvrij maken van uw dakwerk tot het afwerken van dakwerk, dakgoten en regenwaterafvoeren. Bovendien kunnen wij dakbedekking aanbrengen, zoals loodwerk en zinkwerk.

Bel direct voor een loodgieter in Veenendaal

Voor een loodgieter in Veenendaal, al dan niet met spoed, belt u loodgietersbedrijf NEW Alexander op 0644913635. U kunt ons ook een mail sturen via info@24uursloodgieter.nl. Een offerte kunt u aanvragen via onze website.

Offerte aanvragen  Hulp nodig? Neem contact op, ook met spoed!

  0644913635
  info@24uursloodgieter.nl