Loodgieter Mijdrecht

Loodgieter in Mijdrecht voor particulieren en bedrijven

Loodgieter nodig in Mijdrecht? Voor loodgieterswerk aan uw woning of bedrijfspand? Loodgietersbedrijf NEW Alexander staat klaar voor zowel particulieren als bedrijven die op zoek zijn naar een loodgieter in Mijdrecht. Wij zijn er om uw probleem op te lossen. Of u ons nu nodig heeft voor rioolservice of dakwerk. Of omdat u een lekkage of gaslek heeft of uw CV ketel gerepareerd moet worden, wij kunnen u helpen! Ook in geval van spoed. Als u met spoed een loodgieter in Mijdrecht heeft, kunt u het beste direct bellen naar 0644913635. Wij komen dan zo snel mogelijk naar u toe.

Wat een loodgietersbedrijf voor u kan doen

Van het ontstoppen of aanleggen van een riolering tot aan dakwerkzaamheden, een loodgieter doet het allemaal. U kunt dan ook voor verschillende werkzaamheden een loodgieter in Mijdrecht inschakelen. Loodgieterswerk waaraan u kunt denken is het verhelpen van een gaslek of een gaslekkage, maar ook het repareren van een afvoer of het uitvoeren van hoogwaardige technische installaties. Als loodgietersbedrijf zijn wij ontzettend veelzijdig. U kunt ons bellen voor:

Loodgieter Mijdrecht

Spoedgeval? Schakel direct een loodgieter in Mijdrecht in

Denkt u gas te ruiken? Weet dat een gaslucht kan duiden op een gaslek. Mocht u een gaslek hebben, dan is dit heel gevaarlijk. Het is belangrijk dat er dan zo snel mogelijk een loodgieter ter plaatse is om het gaslek te verhelpen en ernstige schade te voorkomen. Bel in geval van een gaslek direct naar NEW Alexander voor een loodgieter in Mijdrecht. Dit geldt ook in het geval van een lekkage. Een lekkage moet namelijk ook snel verholpen worden, want hoe langer dit duurt, hoe groter de kans op schade door wateroverlast. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor spoedgevallen. Dus heeft u met spoed een loodgieter in Mijdrecht nodig, aarzel dan niet en bel ons! Ook als u zonder warm water zit of de afvoer niet meer goed door wil lopen, kunt u ons beter direct bellen. Het is namelijk ook in deze gevallen fijn wanneer een loodgieter snel ter plaatse is.

Bel ons, ook met spoed!

NEW Alexander - de voordelen

Zowel particulieren als bedrijven in Mijdrecht kunnen bij ons een loodgieter inschakelen. Ook zorgcentra in Mijdrecht kunnen bij ons terecht. Wij bieden u de volgende voordelen:

 • Betrouwbaar en klantvriendelijk
 • Heldere en transparante tarieven
 • Jarenlange ervaring, 30+
 • Gecertificeerd
 • 24/7 spoedservice
 • Snel op locatie

Bel direct voor een loodgieter in Mijdrecht

Waar heeft u een loodgieter in Mijdrecht voor nodig? Het aanleggen of ontstoppen van een riolering, dakwerkzaamheden, het installeren of repareren van een CV ketel of omdat u een gaslek of lekkage heeft? Wat het probleem ook is, bij loodgietersbedrijf NEW Alexander kunt u terecht. Ook in geval van spoed. Wij zijn altijd snel op locatie. En pakken iedere loodgietersklus met beide handen aan. Bel voor een loodgieter in Mijdrecht naar 0644913635. Ook als u met spoed een loodgieter nodig heeft. Wij zijn ook per mail te bereiken op info@24uursloodgieter.nl. Wilt u graag een offerte aanvragen? Dit doet u eenvoudig via de website.

Offerte aanvragen  Hulp nodig? Neem contact op, ook met spoed!

  0644913635
  info@24uursloodgieter.nl