Loodgieter Breukelen

Uw veelzijdige loodgieter in Breukelen van NEW Alexander

Loodgieter nodig in Breukelen? Dan bent u bij NEW Alexander aan het juiste adres. Wij zijn een veelzijdig loodgietersbedrijf dat verschillende werkzaamheden kan uitvoeren, zowel bij particulieren als bij bedrijven. Zo kunt u bijvoorbeeld bij ons terecht voor rioolservice, dakwerkzaamheden of CV ketel installatie of reparatie. En heeft u een gaslek? Of een lekkage? Dan staan wij ook voor u klaar! Het loodgieterswerk dat wij verrichten is ontzettend divers. Benieuwd of wij u kunnen helpen? Neem gerust contact met ons op. Mocht u met spoed een loodgieter in Breukelen nodig hebben, bel ons dan direct op 0644913635. Wij komen in geval van spoed zo snel mogelijk naar u toe.

De werkzaamheden van een loodgietersbedrijf

Waar kan onze loodgieter u in Breukelen mee helpen? Met het aanleggen of ontstoppen van een riolering? Met dakwerkzaamheden? Of door een gaslek of lekkage op te lossen? Waar u ons ook voor nodig heeft, wij zijn een veelzijdig loodgietersbedrijf dat al uw loodgieterswerk kan verrichten. Van het repareren van een afvoer tot het uitvoeren van hoogwaardige technische installaties, wij doen het allemaal. Zo kunt u onze loodgieter in Breukelen bellen voor:

Loodgieter Breukelen

Spoedgeval? Neem contact op met NEW Alexander

Ruikt u gas? Of heeft u plotseling een lekkage? Wacht dan niet en bel direct een loodgietersbedrijf in Breukelen op. Een loodgieter komt dan zo snel mogelijk naar u toe om het probleem te verhelpen. Een gaslek is namelijk erg gevaarlijk indien u hier niet op tijd bij bent. Het kan ernstige schade veroorzaken. Dat geldt ook voor een lekkage. Hoe eerder de lekkage is opgelost, hoe minder schade de wateroverlast kan veroorzaken. Daarom zijn wij 24/7 bereikbaar. In geval van spoed kunt u ons direct bellen. Wij zijn altijd snel op locatie. Ook als u bijvoorbeeld geen warm water meer heeft of uw afvoer niet meer doorloopt. Want ook in deze situaties is het fijn wanneer een loodgietersbedrijf het probleem snel verholpen heeft.

Bel ons, ook met spoed!

Loodgieter in Breukelen met veel voordelen

Schakel loodgietersbedrijf NEW Alexander in voor uw loodgieterswerk in Breukelen en u profiteert van veel voordelen. Wij werken voor particulieren en bedrijven. En ook zorgcentra kunnen bij ons een loodgieter inschakelen. Wij bieden u:

 • Betrouwbaar en klantvriendelijk
 • Heldere en transparante tarieven
 • Jarenlange ervaring, 30+
 • Gecertificeerd
 • 24/7 spoedservice
 • Snel op locatie

Bel direct voor een loodgieter in Breukelen

Heeft u een gaslek of een lekkage? Moet uw CV ketel geïnstalleerd of gerepareerd worden? Of heeft u een loodgieter in Breukelen nodig voor rioolservice of dakwerkzaamheden? Loodgietersbedrijf NEW Alexander staat voor u klaar! Wat uw probleem ook is, wij helpen u graag dit probleem op te lossen. Bel ons op 0644913635 voor een loodgieter in Breukelen. Heeft u met spoed een loodgieter nodig? Ook dan kunt u ons bellen op dit nummer. Verder zijn wij te bereiken per mail via info@24uursloodgieter.nl. Een offerte aanvragen doet u via de website.

Offerte aanvragen  Hulp nodig? Neem contact op, ook met spoed!

  0644913635
  info@24uursloodgieter.nl