Loodgieter Bilthoven

Loodgieterswerk? Schakel een loodgieter in Bilthoven in

Loodgieter nodig in Bilthoven? Dan bent u bij NEW Alexander aan het juiste adres! Wij zijn een loodgietersbedrijf voor particulieren en bedrijven in Bilthoven. We helpen u graag van uw probleem af. Of dit nu een gaslek of een lekkage is. Bij ons kunt u terecht. Maar ook voor dakwerk, een CV ketel installatie of reparatie of rioolservice. Waar kunnen wij u mee helpen? Onze ervaren en vakkundige loodgieter staat voor u klaar! Ook als u met spoed een loodgieter in Bilthoven nodig heeft. Wij komen dan snel naar u toe. Voor spoedgevallen zijn wij 24/7 te bereiken. Bel ons direct op 0644913635.

Voor uiteenlopende werkzaamheden

Waar heeft u een loodgieter in Bilthoven voor nodig? Voor het aanleggen of ontstoppen van een riolering? Voor dakwerkzaamheden? Of omdat u een gaslek of lekkage heeft? Voor al deze werkzaamheden kunt u bij loodgietersbedrijf NEW Alexander terecht. Wij kunnen al uw loodgieterswerk uitvoeren. Van een afvoer repareren tot hoogwaardige technische installaties uitvoeren. Bel ons voor:

Loodgieter Bilthoven

Direct een loodgieter in Bilthoven nodig? Bel ons!

Heeft u een lekkage aan uw woning of bedrijfspand? Dan wilt u natuurlijk dat dit zo snel mogelijk verholpen wordt. Want hoe langer dit duurt, hoe groter de kans op schade door wateroverlast. Bel daarom bij een lekkage direct een loodgieter in Bilthoven op. Ook als u een gaslucht ruikt. Een gaslucht kan namelijk duiden op een gaslek, wat erg gevaarlijk is. Onze loodgieter is in geval van spoed altijd snel ter plaatse. U kunt ons bij spoed dan ook 24/7 bereiken. Maar ook als u zonder warm water zit of uw afvoer niet meer doorloopt, is het fijn wanneer een loodgietersbedrijf snel langskomt. Bel als u loodgieterswerk in Bilthoven heeft daarom altijd direct. Wij komen dan zo snel mogelijk.

Bel ons, ook met spoed!

NEW Alexander: loodgietersbedrijf met veel voordelen

Loodgietersbedrijf NEW Alexander is hét loodgietersbedrijf voor zowel particulieren als bedrijven. En ook zorgcentra! Wij kunnen iedereen in Bilthoven helpen met goed loodgieterswerk. Schakel onze loodgieter in en profiteer van de volgende voordelen:

 • Betrouwbaar en klantvriendelijk
 • Heldere en transparante tarieven
 • Jarenlange ervaring, 30+
 • Gecertificeerd
 • 24/7 spoedservice
 • Snel op locatie

Bel direct voor een loodgieter in Bilthoven

De ene loodgietersklus is de andere niet. Waar de een één een loodgieter in Bilthoven nodig heeft voor dakwerkzaamheden, heeft de ander een loodgieter nodig om een gaslek of lekkage op te lossen. Bij loodgietersbedrijf NEW Alexander kunt u voor al deze werkzaamheden terecht. Ook voor het installeren of repareren van een CV ketel en het aanleggen of ontstoppen van een riool. Wij zijn uw veelzijdige loodgietersbedrijf. Bel voor een loodgieter in Bilthoven naar 0644913635. Ook bij spoed! U kunt ons ook via de mail bereiken op info@24uursloodgieter.nl bij vragen of voor meer informatie. Een offerte aanvragen? Dat kan eenvoudig via de website.

Offerte aanvragen  Hulp nodig? Neem contact op, ook met spoed!

  0644913635
  info@24uursloodgieter.nl