Lekkage

Heeft u lekkage? Bel NEW Alexander!

Heeft u een lekkage in uw woning of bedrijfspand? Wellicht door een kapotte waterleiding? Dan is het belangrijk dat dit snel verholpen wordt om de wateroverlast te beperken. Hoe meer wateroverlast er namelijk optreedt, hoe groter de kans is op schade. Daarom kun je NEW Alexander 24/7 bereiken bij een lekkage. Wij gaan op zoek naar de oorzaak van het probleem en repareren de kapotte waterleiding voor u. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bel gerust naar 0644913635.

Hulp bij een kapotte waterleiding

Een kapotte waterleiding kan leiden tot wateroverlast en lekkage. Daarom is het belangrijk dat de waterleiding snel gerepareerd wordt om de schade beperkt te houden.

Naast dat wij het probleem voor u verhelpen, gaan wij ook op zoek naar de oorzaak van de lekkage. Door het probleem bij de oorzaak aan te pakken, zorgen we ervoor dat u niet vaker last zult hebben van een lekkage. Ook kijken we voor u na of er geen grote schade veroorzaakt is in de badkamer of keuken.

lekkage verhelpen

Voor particulieren en bedrijven

Wij willen onze klanten de beste service bieden. Daarom staan veiligheid, zekerheid en kwaliteit bij ons centraal. Dus mocht u last hebben van een lekkage? Bij ons kunt u terecht voor het repareren van een kapotte waterleiding. Dit doen wij niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Ook zorgcentra zijn bij ons aan het juiste adres. Naast professionele hulp bij een lekkage, bieden wij u de volgende voordelen:

 • Gecertificeerd
 • Jarenlange ervaring, 30+
 • Snel op locatie
 • Betrouwbaar en klantvriendelijk
 • Heldere en transparante tarieven
 • Altijd tevreden klanten

Bel met spoed bij een lekkage

Heeft u wateroverlast in de keuken of badkamer? Dan kan een kapotte waterleiding hiervan de oorzaak zijn. Om de lekkage snel te laten opsporen en verhelpen, kunt u NEW Alexander 24/7 bereiken. We zullen snel bij u op locatie zijn om het probleem op te lossen. Want, hoe sneller hoe beter! We kunnen onze klanten al jarenlang zekerheid bieden, doordat wij samenwerken met collega bedrijven waarvan wij weten dat ze betrouwbaar zijn. Voor goede service kunt u dus bij ons terecht.

Bel ons, ook met spoed!

Loodgieter nodig met spoed? Wij staan voor u klaar! Laat een lekkage, verstopping of ander sanitair probleem spoedig verhelpen.

Lekkage stoppen

Neem contact op!

Last van lekkage? Dan helpen wij u hier graag van af. Bel 0644913635 of stuur een bericht naar info@24uursloodgieter.nl.

Wacht niet te lang met contact opnemen om ernstige schade te voorkomen.

Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem ook dan gerust contact op.

Wilt u uw lekkage zo snel mogelijk verhelpen, neem dan telefonisch contact met ons op. Telefonisch kunnen wij u namelijk direct te woord staan en gemakkelijker een afspraak inplannen. De installateur staat zo snel mogelijk bij u op de stoep. U wordt deskundig geholpen en de lekkage wordt vaak direct verholpen.

Offerte aanvragen  Hulp nodig? Neem contact op, ook met spoed!

  0644913635
  info@24uursloodgieter.nl