Loodgieter Amsterdam

Loodgieter in Amsterdam | Ook voor spoedgevallen!

Op zoek naar snelle loodgieter in Amsterdam?

Bent u op zoek naar een loodgieter in Amsterdam? Zoek niet verder, want New Alexander staat altijd voor u klaar! En met altijd bedoelen ook écht altijd. Ons loodgietersbedrijf is namelijk met een 24/7 spoedservice bereikbaar. Doordeweeks of ’s weekends, dag of nacht: New Alexander is op elk moment voor u beschikbaar in Amsterdam! Heeft u direct een loodgieter nodig? Laat het ons meteen weten! Neem contact met ons op of vraag een offerte aan op de website.

Daarom New Alexander!

Ons bedrijf is thuis in diverse soorten loodgieterswerk in Amsterdam. Zo zijn wij niet alleen thuis in het leggen van dakwerk, maar kunnen wij ook uw kapotte waterleiding repareren! Ons personeel is gecertificeerd en staat elke dag voor u klaar in Amsterdam. En die goede service maakt ons de beste loodgieter in Amsterdam en omstreken! Bij onze loodgieter kunt u terecht voor de volgende diensten:

loodgietersdiensten Amsterdam

Lekkage? Wij lossen het snel op!

Heeft u last van een lekkage? Wij staan binnen no-time voor u klaar! Onze werknemers in Amsterdam zoeken het lek voor u op en dichten het direct. Vervolgens zoeken we de oorzaak van het lek op en zorgen we meteen voor een oplossing! We zoeken altijd de kern van het probleem op en we zorgen ervoor dat u voorlopig geen last meer heeft van een lekkage! Onze loodgieter gaat ook met alle plezier na of uw kapotte waterleiding geen grote schade heeft veroorzaakt aan uw badkamer of keuken. Op die manier voorkomen we ook dat u later nog narigheden ervaart.

Snelle rioolservice in Amsterdam

Uw riool ontstoppen doen wij in een handomdraai. New Alexander begrijpt dat u niet zit te wachten op de stankoverlast en overstromingen die een verstopte riolering met zich meebrengt. Daarom leveren wij dag en nacht een betrouwbare rioolservice in Amsterdam. We spoelen de riolering door en gaan op zoek naar een eventuele breuk in de leidingen. Als het nodig is kan onze loodgieter ook een geheel nieuwe riolering voor u aanleggen. En zelfs dat doen we met spoed.

Veilige omgang met een gaslek in Amsterdam

Een betrouwbare loodgieter nodig in Amsterdam voor het veilig dichten van een gaslek? New Alexander gaat voor u aan de slag. Op het moment dat u gas ruikt is het belangrijk om ons direct in te schakelen. Een gaslek kan namelijk erg gevaarlijk zijn. Steek geen vuur op, dus gebruik geen kaarsen, wierook of sigaretten. Ook raden we u aan op te passen met elektrische apparaten. De vonken die van een stopcontact kunnen komen, kunnen een enorme explosie veroorzaken. Open zoveel mogelijk ramen en deuren zodat het gas naar buiten kan en sluit de hoofdtoevoer van het gas af. Onze loodgieter spoort daarna het gaslek op en verhelpt het meteen!

Loodgieter voor dakwerk

Ook voor dakwerkzaamheden kunt u in Amsterdam bij ons als betrouwbare loodgieter terecht. Als loodgieter zorgen we ervoor dat uw dakwerk waterdicht en tochtvrij is. New Alexander is een ervaren loodgietersbedrijf dat snel de klus klaart en u advies geeft over de juiste daksoort. Als u een wat ouder huis in Amsterdam heeft, heeft u waarschijnlijk een traditionele bitumen dakbedekking. U kunt dan overwegen om over te stappen op loodwerken, zinkwerken of kunststof. Ook bieden wij EPDM aan als optie voor dakwerk. EPDM is een luchtdichte en vliegvuurbestendige stof met een levensduur van wel 50 jaar. Wat dan ook het beste is voor uw dak, met ons bent u altijd zeker van kwalitatief dakwerk!

Bel ons, ook met spoed!

Beste CV installateur van Amsterdam

Als de beste loodgieter van Amsterdam, zijn wij ook de beste CV installateur! Daarnaast repareren wij ook uw huidige CV ketel. Ons loodgietersbedrijf zorgt ervoor dat u nooit zonder warm water hoeft te zitten. Op het moment dat u een probleem met de CV ketel opmerkt, kan het zijn dat de ketel of thermostaat een storing aangeeft. Als dit het geval is gaat onze loodgieter op zoek naar de oorzaak. Het kan zijn dat de spanning afwezig is of de thermische beveiliging onderbroken wordt. Wat het probleem ook is, onze loodgieter lost het in mum van tijd voor u op. Met onze hulp kunt u dezelfde dag alweer warm douchen.

Snelle en milieuvriendelijke service in Amsterdam met onze bakfiets

Sinds kort biedt Loodgieter New Alexander ook een zeer snelle extra service. Met onze nieuwe goed uitgeruste bakfietsen kunnen we ons vlot door de stad verplaatsen. Deze milieuvriendelijke en flexibele vervoersoplossing stelt ons in staat om snel ter plaatse te zijn bij onze klanten, zelfs in de drukke straten van Amsterdam.

New Alexander - Onze voordelen

Bij ons loodgietersbedrijf wordt u altijd deskundig geholpen. Onze medewerkers zijn klantvriendelijk en goed getraind. Wij lossen al ruim 3 decennia professioneel problemen op voor particulieren, bedrijven en zorgcentra. Als dé loodgieter van Amsterdam garanderen we u de volgende voordelen:

 • Heldere en transparante tarieven
 • Klantvriendelijk en betrouwbaar
 • Snel op locatie
 • 30+ jaar ervaring
 • Gecertificeerd personeel
 • 24/7 spoedservice
 • Loodgieterswerk door heel Zuid-Nederland

Neem direct contact met onze loodgieter in Amsterdam!

Zoekt u een professionele loodgieter in Amsterdam? New Alexander staat direct voor u klaar. Bij een gaslek, kapotte waterleiding, defecte CV ketel of andere narigheid gaan wij direct voor u aan de slag! Heeft u in Amsterdam onze spoedservice nodig? Bel ons nu op 0644913635, mail ons op info@24uursloodgieter.nl of vraag een offerte aan op onze website!

Offerte aanvragen  Hulp nodig? Neem contact op, ook met spoed!

  0644913635
  info@24uursloodgieter.nl