Zinkwerk

Hulp nodig bij zinkwerk?

Wilt u lood- en zinkwerk installeren of heeft u hulp nodig bij het herstellen hiervan? Bij de installatie en het onderhoud van lood- en zinkwerk is deskundig arbeid vereist. Bij juist gebruik van lood en zink is er weinig onderhoud nodig. Het staat bekend om zijn duurzaamheid en kan jaren meegaan. Een goede reden om dit deskundig te laten installeren of te herstellen. Onze dakdekkers staan ​​voor u klaar. Wij zijn 24/7 bereikbaar op 0644913635

Installatie en reparatie zinkwerk

Om hemelwater buiten uw huis te houden wordt lood en zinkwerk toegepast. Lood is het beste product voor een waterdichte aansluiting tussen dak en dak onderdeel. Zinkwerk wordt individueel voor uw dak gemaakt.

Lood en zink is geschikt voor zowel platte als hellende daken. Bij het plaatsen van lood- en zinkwerk is het belangrijk om een ​​vakman in te schakelen. NEW Alexander staat voor u klaar, ook bij spoed. Bel gerust naar 0644913635.

zinkwerk laten installeren

Ervaren dakdekkers

Onze dakdekkers werken dagelijks met lood en zink, dankzij deze ervaring leveren zij gegarandeerd vakkundig werk. Onze installateur zal eerst de mogelijkheden bekijken en u adviseren. Door meer dan 30 jaar lange ervaring weten zij precies wat u nodig heeft. Na het bespreken van de mogelijkheden ontvangt u een vrijblijvende offerte. Wanneer u akkoord gaat, profiteert u van de volgende voordelen:

 • Altijd tevreden klanten
 • Heldere en transparante tarieven
 • Jarenlange ervaring, 30+
 • Gecertificeerd
 • 24/7 spoedservice
 • Snel op locatie

Voorkom schade

Bij een een verouderd zinkwerk kunnen al snel scheuren ontstaan. Het is heel belangrijk om dit op tijd te signaleren. Indien dit te laat wordt gerepareerd, kunnen al snel lekkages ontstaan. De afdichting is namelijk niet meer waterdicht. Het is dus belangrijk om dit zo snel mogelijk aan te pakken. New Alexander heeft een 24/7 spoedservice. Wanneer u contact opneemt, zullen wij zo snel mogelijk op locatie zijn. Zo voorkomt u (verdere) schade. Bij spoed kunt u het beste bellen, want zo kunnen we u snel te woord staan. Wij zijn bereikbaar op: 0644913635. Liever mailen? Dat kan via: info@24uursloodgieter.nl.

Bel ons, ook met spoed!

Wij zijn 24/7 bereikbaar en kunnen u telefonisch snel te woord staan. Wij proberen dan zo snel mogelijk op locatie te komen. Zo voorkomt u schade.

Zinkwerk laten zetten

Snel een loodgieter nodig? Bel ons!

Zinkwerk laten verrichten? NEW Alexander doet het voor u. Met onze ervaren dakdekkers weet u zeker dat de werkzaamheden goed worden verricht. Wij laten onze klanten altijd tevreden achter Wist u dat wij meer voor u kunnen betekenen dan alleen zinkwerk? Als u last heeft van een lekkage of een gaslek vermoedt, kunt u ook contact met ons opnemen. Wij staan graag voor u klaar om het probleem aan te pakken.

Stuur ons een mail: info@24uursloodgieter.nl of bel ons op: 0644913635. Wij kunnen ook met spoed komen. We zijn 24/7 bereikbaar zodat we flexibel een afspraak in kunnen plannen.

Offerte aanvragen  Hulp nodig? Neem contact op, ook met spoed!

  0644913635
  info@24uursloodgieter.nl