Loodgieter Amersfoort

Loodgieter Amersfoort | Snel op locatie | 24/7 bereikbaar

Heeft u een loodgieter in Amersfoort nodig? Loodgietersbedrijf NEW Alexander staat voor u klaar! U kunt ons voor al uw loodgieterswerk inschakelen. Van dakwerk tot aan rioolservice. Maar ook bij een lekkage, gaslek of voor een CV ketel installatie of reparatie. Wat uw probleem ook is, wij lossen het op. U kunt ons dag en nacht bereiken. Dus ook als u met spoed een loodgieter in Amersfoort nodig heeft, zijn wij het loodgietersbedrijf dat u zoekt! Bel in geval van spoed direct naar 0644913635. Wij komen zo snel mogelijk naar u toe.

Wat wij voor u kunnen doen in Amersfoort

Loodgieterswerk is heel divers. Van het repareren van een afvoer tot aan het uitvoeren van hoogwaardige technische installaties. Maar ook dakwerkzaamheden, een riolering aanleggen of ontstoppen en een gaslek of lekkage verhelpen behoort tot de werkzaamheden van een loodgieter. Om het overzichtelijk te maken, hebben we het loodgieterswerk dat wij kunnen verrichten voor u op een rijtje gezet. U kunt ons in Amersfoort inschakelen voor:

Loodgieter Amersfoort

Uitstekende rioolservice

Is uw riolering in Amersfoort verstopt geraakt? Onze loodgieter kan dit voor u oplossen met professionele rioolservice. Een breuk in uw afvoer of riolering kan zorgen voor een overstroming. De loodgieter van NEW Alexander heeft een breuk in uw riolering of afvoer zo opgespoord. En weet ook hoe de breuk verholpen moet worden. Zo kunnen wij de leiding doorspoelen. Wij zijn namelijk erg ervaren in het ontstoppen van een riolering. Maar dat is niet het enige wat wij kunnen. U kunt ons loodgietersbedrijf ook inschakelen voor het aanleggen van een riool! Heeft u stankoverlast? Loopt uw afvoer niet meer goed door? Of wilt u riolering laten aanleggen? Bel ons direct voor een loodgieter in Amersfoort.

Lekkage? Laat direct een loodgieter in Amersfoort komen!

Een lekkage komt altijd ongelegen. En kan veel wateroverlast tot gevolg hebben. Om de wateroverlast zo veel mogelijk te beperken, is het belangrijk dat u bij een lekkage direct een loodgieter laat komen. Want hoe sneller de lekkage verholpen kan worden, hoe beter. Dus ziet u dat er ergens bij u een lekkage ontstaan is? Twijfel dan niet en bel ons direct! Onze loodgieter gaat in Amersfoort op zoek naar de oorzaak van de lekkage om zo het probleem bij de oorzaak aan te kunnen pakken. Hierdoor zal de lekkage niet nog een keer optreden. Ook kijken we de badkamer of keuken voor u na op schade. Indien nodig, kunnen wij de schade voor u herstellen. 

Ook voor CV ketel installatie en reparatie

Bij problemen met de riolering kunt u rekenen op onze rioolservice. Hieronder vallen zowel een riool ontstoppen als nieuwe riolering aanleggen. Het riool is een basisvoorziening waar u niet zonder kunt. Neem bij problemen daarom met spoed contact op.

Ook voor dakwerk naar de loodgieter

Zit u zonder warm water in Amersfoort? Dat is natuurlijk niet de bedoeling. De oorzaak hiervan kan een kapotte CV ketel zijn. De meest voorkomende problemen aan CV ketels zijn een onderbroken thermostaat, een onderbroken thermische beveiliging of een onderbroken of afwezige spanning. Maar het kan ook zijn dat er een onderdeel slecht of defect is. Onze loodgieter gaat graag voor u op zoek naar de oorzaak van het probleem, om het probleem vervolgens te kunnen verhelpen. Want niemand hoeft zonder warm water te zitten. Mocht er een slecht of defect onderdeel zijn, dan kan onze CV installateur een CV ketel reparatie uitvoeren. Ook kijken we altijd even de CV ketel na, zodat u niet binnenkort weer een nieuwe storing aan uw CV ketel krijgt.

Bel ons, ook met spoed!

Waarom de loodgieter van NEW Alexander in Amersfoort?

Schakel loodgietersbedrijf NEW Alexander in voor uw loodgieterswerk en u profiteert van de volgende voordelen:

 • Betrouwbaar en klantvriendelijk
 • Heldere en transparante tarieven
 • Jarenlange ervaring, 30+
 • Gecertificeerd
 • 24/7 spoedservice
 • Snel op locatie

Last van een gaslucht? Wij lossen uw gaslek op!

Ruikt u een gaslucht? Dit kan mogelijk duiden op een gaslek. Het is belangrijk dat u dan direct een loodgieter in Amersfoort laat komen om het gaslek te verhelpen. Want een gaslek kan erg gevaarlijk zijn. Mocht u een gaslek hebben, gebruik dan geen vuur. Dus ook geen kaarsen, sigaretten, wierook, etc. Ook moet u oppassen met elektriciteit. De vonkjes van het stopcontact kunnen namelijk tot een flinke explosie leiden als er te veel gas is opgehoopt. Doe bovendien bij een gaslek altijd alle ramen en deuren open en sluit de hoofdtoevoer af. Onze loodgieter zal zo snel mogelijk naar u toe komen in Amersfoort.

Bel direct voor een loodgieter in Amersfoort

Voor een loodgieter in Amersfoort neemt u contact op met loodgietersbedrijf NEW Alexander. Wij kunnen al het loodgieterswerk voor u verrichten. Bel naar 0644913635, mail ons op info@24uursloodgieter.nl of vraag een offerte aan op onze website. Met spoed een loodgieter nodig? Bel ons dan direct op 0644913635.

Offerte aanvragen  Hulp nodig? Neem contact op, ook met spoed!

  0644913635
  info@24uursloodgieter.nl