Loodgieter Rotterdam

Loodgieter nodig in Rotterdam?

Loodgieter Rotterdam met ervaring nodig? Wellicht is uw toilet, afvoer of riolering verstopt? Of heeft u een lekkage of werkt uw CV ketel niet meer? Maar ook als u last heeft van gesprongen leidingen, bevroren leidingen of schade aan leidingen kunt u bij een loodgietersbedrijf terecht. Loodgieterswerk is namelijk heel divers. Dus heeft u last van een verstopping, problemen met uw sanitair of een lekkage? Schakel NEW Alexander in! Ook in geval van spoed staan wij voor u klaar. U kunt ons dag en nacht bereiken. Bel naar 0644913635 en onze loodgieter komt spoedig bij u langs in Rotterdam.

Wat een loodgietersbedrijf voor u kan betekenen

Een loodgieter kan veel verschillende werkzaamheden uitvoeren. Van het repareren van een afvoer tot het uitvoeren van hoogwaardige technische installaties. Maar ook voor onderhoud aan cv ketels en dakwerkzaamheden kunt u bij een loodgietersbedrijf terecht in Rotterdam. Kortom, voor iedere loodgietersklus hebben wij een geschikte oplossing. Wij stemmen ons loodgieterswerk volledig af op uw wensen, zodat we u als tevreden klant kunnen achterlaten. U kunt bij ons terecht voor:

Riolering verstopt? Wij bieden rioolservice!

Is uw riolering verstopt? Wij kunnen dit voor u oplossen met uitstekende rioolservice. Mocht er een breuk zitten in de riolering of afvoer, dan gaan wij naar de breuk op zoek en spoelen de leiding door. We zijn ervaren in het ontstoppen van een riool, maar ook in het aanleggen van riolering. Dus loopt uw afvoer of toilet niet meer door? Of heeft u stankoverlast? Aarzel dan niet en bel ons direct, zodat wij u van uw rioolproblemen af kunnen helpen. Bent u er niet snel genoeg bij? Dan kan een verstopt riool leiden tot lekkage. Het is dus van belang dat u snel een loodgieter in Rotterdam laat komen.

Loodgieter in Rotterdam inschakelen bij lekkage

Heeft u last van lekkage in uw woning of bedrijfspand in Rotterdam? Dat kan komen door een kapotte waterleiding. Om de wateroverlast te beperken is het belangrijk dat u zo snel mogelijk de waterleiding laat repareren. Want, hoe meer wateroverlast hoe meer schade. Dus ziet u ergens een lekkage? Twijfel dan niet en bel meteen een loodgieter op. Een loodgieter verhelpt niet alleen de lekkage, maar gaat ook op zoek naar de oorzaak van de lekkage. Door het probleem aan te pakken bij de oorzaak, zult u niet nog een keer last krijgen van lekkage. Ook kunnen we de badkamer of keuken voor u nakijken op schade en indien nodig de schade voor u herstellen.

Bel ons, ook met spoed!

Problemen aan de CV ketel

Het kan voorkomen dat u ineens zonder warm water zit. Dit komt altijd ongelegen, want zonder warm water kunnen we niet meer. Mocht u geen warm water meer hebben, dan kan dit komen door problemen aan de CV ketel, zoals dat de thermostaat onderbroken wordt, de thermische beveiliging onderbroken wordt of de spanning onderbroken of afwezig is. Ook kan een slecht of defect onderdeel de oorzaak zijn van een kapotte CV ketel. Vaak wordt er bij een storing een storingscode aangegeven op de ketel of de thermostaat. Onze loodgieter gaat graag voor u op zoek naar de oorzaak van het probleem. Indien dit een slecht of defect onderdeel is, kan onze CV installateur een reparatie aan uw CV ketel uitvoeren. Ook kijken we de CV ketel in het geheel voor u na. Zo zult u niet langer meer zonder warm water zitten in Rotterdam en zult u niet snel weer last hebben van een nieuwe storing.

Gaslek opsporen en verhelpen

Een gaslek is erg gevaarlijk. Daarom is het belangrijk dat u een gaslek snel laat verhelpen. U kunt een gaslek herkennen aan een vieze gaslucht. Verder heeft een gaslek weinig symptomen. Dus ruikt u gas? Dan kunt u het beste direct contact opnemen met een loodgieter in Rotterdam. Een gaslek ontstaat vaak in slechte of verouderde gasleidingen. Heeft u een verouderde gasinstallatie in uw woning of bedrijfspand? Dan is het gevaar van een gaslek groot. Mocht u een gaslek hebben, zorg er dan voor dat u geen vuur gebruikt. Dus geen kaarsen, sigaretten, wierook, etc. Maar pas ook op met elektriciteit. De vonkjes van het stopcontact kunnen ook leiden tot een flinke explosie als er te veel gas is opgehoopt. Wij raden het u aan om bij een gaslucht alle ramen en deuren van uw woning of bedrijfspand te openen, zodat het gas weg kan trekken. Sluit ook altijd de hoofdtoevoer.

Dakwerkzaamheden aan het dak

Ook voor dakwerkzaamheden aan het dakwerk kunt u bij onze loodgieter in Rotterdam terecht. Wij hebben ervaring in verschillende soorten dakwerkzaamheden. Naast dat wij het dakwerk waterdicht en tochtvrij kunnen maken, zijn we ook zeer ervaren in het afwerken van dakwerk, dakgoten en regenwaterafvoer. Woont u in een wat ouder huis of heeft u een ouder bedrijfspand? Dan is de kans groot dat u traditionele bitumen dakbedekking heeft. Maar wij kunnen veel meer soorten dakbedekking aanbrengen. Ook voor zinkwerken, kunststof, loodwerken of EPDM dakbedekkingen kunt u bij ons terecht. Heeft u beschadigde dakpannen of een slechte regenwaterafvoer? Dan loopt u het risico dat er een lekkage ontstaat. Om ernstige schade te voorkomen, kunt u ons in dit geval het beste direct bellen. We komen u zo snel mogelijk van het probleem afhelpen.

Met spoed een loodgieter in Rotterdam nodig?

Veel loodgieterswerkzaamheden moeten met spoed worden uitgevoerd. In het geval van een lekkage bijvoorbeeld, kan het u veel schade opleveren als u hier niet op tijd bij bent. Dus mocht u lekkages, verstoppingen, een gaslek of problemen met het sanitair of dakwerk vermoeden? Zorg er dan voor dat u direct een loodgieter belt! Wij zijn 24/7 te bereiken voor spoedklussen. Omdat wij met collega bedrijven samenwerken waarvan wij zeker weten dat die bedrijven betrouwbaar zijn, kunnen wij snel bij u in Rotterdam zijn. We bieden al jarenlang zekerheid aan onze klanten met onze snelle spoedservice. Bel in geval van spoed 0644913635 en onze loodgieter komt direct naar u toe!

Loodgietersbedrijf voor bedrijven en particulieren

Mocht u, al dan niet met spoed, de werkzaamheden van een loodgieter kunnen gebruiken, dan staat loodgietersbedrijf NEW Alexander voor u klaar. Niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Wij verrichten ook loodgieterswerkzaamheden voor zorgcentra. Bij ons bent u verzekerd van een uitstekende service. We doen er alles aan om uw probleem effectief op te lossen. Dit doen wij door u kwaliteit, zekerheid en veiligheid te bieden. Verder profiteert u bij ons van de volgende voordelen:

 • Snel op locatie
 • Gecertificeerd
 • Jarenlange ervaring, 30+
 • Betrouwbaar en klantvriendelijk
 • 24/7 spoedservice
 • Heldere en transparante tarieven
 • Altijd tevreden klanten

loodgieter rotterdam

Snel een loodgieter nodig? Bel ons!

Heeft u een loodgieter in Rotterdam nodig? Voor het aanleggen van riolering, het ontstoppen van het riool, voor kapotte waterleidingen of lekkages? Of heeft u een CV installatie of reparatie nodig, een gaslek in uw woning of bedrijfspand of moeten er dakwerkzaamheden aan het dakwerk uitgevoerd worden? Bel dan naar 0644913635 en wij komen bij u langs om u van uw problemen af te helpen.

Heeft u vragen? Of wilt u meer weten over onze diensten? U kunt ook dan contact opnemen door ons te bellen of door een bericht te sturen naar info@24uursloodgieter.nl.

Offerte aanvragen  Hulp nodig? Neem contact op, ook met spoed!

  0644913635
  info@24uursloodgieter.nl