Rioolservice

Uitstekende rioolservice nodig?

Bent u op zoek naar professionele rioolservice? Wellicht omdat het riool verstopt is? Of omdat u last heeft van stankoverlast in uw woning? Dan bent u aan het juiste adres bij NEW Alexander. Wij kunnen u helpen door het riool te ontstoppen, maar we kunnen ook riolering aanleggen. Wat het probleem ook is, wij weten er altijd een geschikte oplossing voor te vinden. We pakken het probleem bij de oorzaak aan, zodat we de verstopte afvoer of stankoverlast effectief kunnen verhelpen. Kunnen wij u helpen met onze rioolservice? Voor het laten ontstoppen van een riool of om riolering aan te leggen, belt u naar: 0644913635.

Riool ontstoppen of riolering aanleggen

Niemand zit te wachten op stankoverlast of een verstopte riolering. Als er een breuk in de riolering of afvoer zit, kan het overstromen. Daarom gaan wij voor u op zoek naar de breuk of spoelen we de leidingen voor u door.

Wist u dat wij meer kunnen dan alleen een riool effectief ontstoppen?  We kunnen zelfs een geheel nieuwe riolering voor u aanleggen.

Wat we met onze rioolservice ook voor u kunnen betekenen, wij staan voor u klaar!

riool ontstopping

De voordelen van NEW Alexander

Door onze klanten zekerheid, kwaliteit en veiligheid te bieden, gaan wij altijd voor het beste resultaat. Dus wilt u het riool laten ontstoppen? Of een riolering laten aanleggen? Dan kunnen wij u helpen! We bieden niet alleen rioolservice aan particulieren, maar ook aan bedrijven. Ook zorgcentra kunnen ons inschakelen. Mocht u van onze diensten gebruik willen maken, dan profiteert u van de volgende voordelen:

 • Jarenlange ervaring, 30+
 • Betrouwbaar en klantvriendelijk
 • Snel op locatie
 • Heldere en transparante tarieven
 • 24/7 spoedservice
 • Altijd tevreden klanten

24/7 bereikbaar voor spoedgevallen

Heeft u het idee dat de riolering verstopt is? Dan is het belangrijk dat u dit direct laat verhelpen om ernstige schade te voorkomen. Doet u dit namelijk niet, dan kan er een lekkage ontstaan. Daarom zijn wij 24/7 bereikbaar voor spoedgevallen. Heeft u onze rioolservice nodig? Bel ons en wij zijn snel bij u. Omdat wij samenwerken met collega-bedrijven waarvan wij weten dat ze betrouwbaar zijn, kunnen wij onze klanten al jarenlang zekerheid bieden. Voor een snelle service kunt u bij ons terecht! 

Bel ons, ook met spoed!

Rioolservice met spoed nodig? Wij staan voor u klaar! Laat een verstopte riolering snel verhelpen om ernstige schade te voorkomen.

rioolservice

Rioolservice nodig? Bel direct!

Heeft u last van een verstopte riolering? Dat kunt u herkennen aan een afvoer of toilet dat niet meer doorloopt of aan stankoverlast. Wacht dan niet langer en bel ons direct.

We zijn te bereiken via 0644913635. U kunt ook een mail sturen naar info@24uursloodgieter.nl. We helpen u graag van uw rioolproblemen af met onze uitstekende rioolservice.

Heeft u nog vragen, of wilt u weten wat wij precies voor u kunnen betekenen? Neem ook dan gerust contact met ons op.

Offerte aanvragen  Hulp nodig? Neem contact op, ook met spoed!

  0644913635
  info@24uursloodgieter.nl