Loodgieter Houten

Loodgieter Houten | Snel op locatie | 24/7 bereikbaar

Heeft u een loodgieter in Houten nodig? Omdat u een lekkage of een gaslek heeft? Of voor een CV ketel installatie of reparatie? Voor dit en meer schakelt u loodgietersbedrijf NEW Alexander in. Wij zijn een allround loodgietersbedrijf dat al uw loodgieterswerk voor u kan verrichten. Zo kunt u ons ook inschakelen voor rioolservice of dakwerkzaamheden. En in geval van spoed. Wij zijn namelijk 24/7 bereikbaar voor spoedgevallen. Mocht u met spoed een loodgieter in Houten nodig hebben, dan kunt u ons bellen op 0644913635. Wij komen dan zo snel mogelijk naar u toe.

Loodgietersbedrijf voor verschillende loodgieterswerkzaamheden

Loodgietersbedrijf NEW Alexander is voor al uw loodgieterswerk in Houten in te schakelen. Heeft u een gaslek? Of een lekkage? Dan zijn wij de loodgieter die u zoekt! Maar ook voor dakwerkzaamheden, het aanleggen van een riolering of het ontstoppen van een riool kunt u bij ons terecht.. Eigenlijk kunt u ons bellen voor het repareren van een afvoer tot aan het uitvoeren van hoogwaardige technische installaties. We hebben het loodgieterswerk dat wij verrichten voor u op een rijtje gezet. Bel onze loodgieter in Houten voor:

loodgieter Houten

Rioolservice

U kunt onze loodgieter in Houten inschakelen voor rioolservice. Heeft u rioolproblemen? Dan lossen wij deze op. Wij kunnen uw riool ontstoppen, naar ook breuken in uw riolering of afvoer verhelpen. Mocht u een breuk in de afvoer of riolering hebben, dan kan dit leiden tot flinke overstromingen. En dat wilt u natuurlijk graag voorkomen. Daarom gaan wij op zoek naar de breuk en spoelen we uw riolering door. Door de breuk te verhelpen hoeft u zich niet langer meer zorgen te maken over mogelijke overstromingen of schade. Dus loopt uw afvoer niet goed door? Of heeft u stankoverlast in Houten? Loodgietersbedrijf NEW Alexander staat voor u klaar! Ook voor het aanleggen van riolering.

Lekkage in Houten? Bel ons direct!

Vermoedt u een lekkage in uw woning of bedrijfspand in Houten? Bel dan direct onze loodgieter op. Een lekkage moet namelijk zo snel mogelijk worden opgelost. Gebeurt dit niet, dan kunt u last krijgen van wateroverlast. En hoe erger de wateroverlast, hoe meer schade dit kan veroorzaken. Neem daarom direct contact op met loodgietersbedrijf NEW Alexander als u een lekkage heeft in Houten. Wij kunnen dan zo snel mogelijk op zoek gaan naar de oorzaak van de lekkage om het probleem vervolgens bij de oorzaak aan te kunnen pakken. Op deze manier zult u niet binnenkort weer een lekkage krijgen. We kijken ook altijd nog even uw badkamer of keuken na op schade. Mocht het nodig zijn, dan kunnen we de schade voor u herstellen.

Geen warm water door problemen aan de CV ketel

Zit u zonder warm water in Houten? Dat hoort natuurlijk niet. Er moet dan ergens een probleem zitten, mogelijk bij uw CV ketel. Zo kan uw CV ketel een onderbroken thermostaat, een onderbroken thermische beveiliging of een onderbroken of afwezige spanning hebben waardoor de CV ketel niet meer goed werkt en u geen warm water heeft. Of uw CV ketel heeft een slecht of defect onderdeel. Wat het probleem ook is, onze loodgieter lost het op. Wij onderzoeken uw CV ketel en verhelpen het probleem. Als een slecht of defect onderdeel de oorzaak is, voert onze CV installateur een CV ketel reparatie bij u uit. Ook wordt de CV ketel altijd helemaal nagekeken om een storing in de toekomst te kunnen voorkomen. En mocht u een nieuwe CV ketel nodig hebben, wij voeren ook CV ketel installatie uit.

Laat uw gaslek verhelpen door NEW Alexander

Ruikt u gas? Dan is er natuurlijk iets niet goed. Een gaslek kan het gevolg zijn van een gaslek in uw woning of bedrijfspand. En een gaslek is erg gevaarlijk. Bel daarom als u gas ruikt direct loodgietersbedrijf NEW Alexander op. Onze loodgieter komt dan zo snel mogelijk naar u toe in Houten om het gaslek te verhelpen. Gebruik tot die tijd geen vuur, zoals kaarsen, sigaretten, wierook, etc. en pas op met elektriciteit. De vonkjes die van het stopcontact afkomen kunnen namelijk tot een flinke explosie zorgen als er teveel gas is opgehoopt. Doe ook alle ramen en deuren open en sluit de hoofdtoevoer af.

Bel ons, ook met spoed!

Schakel onze loodgieter in Houten in

Heeft u voor uw loodgieterswerk een loodgieter in Houten nodig? Schakel loodgietersbedrijf NEW Alexander in. Bij ons profiteert u van de volgende voordelen:

 • Betrouwbaar en klantvriendelijk
 • Heldere en transparante tarieven
 • Jarenlange ervaring, 30+
 • Gecertificeerd
 • 24/7 spoedservice
 • Snel op locatie

Dakwerkzaamheden nodig?

Heeft u een dakdekker nodig voor dakwerkzaamheden aan uw dak? Ook daarvoor kunt u onze loodgieter in Houten inschakelen! Wij zijn namelijk specialist op het gebied van dakwerk en kunnen verschillende dakwerkzaamheden uitvoeren. Van het aanbrengen van dakbedekking, zoals loodwerk of zinkwerk, tot het afwerken van dakwerk, dakgoten en regenwaterafvoeren. En wij kunnen uw dakwerk waterdicht en tochtvrij maken. Bel voor dakwerk loodgietersbedrijf NEW Alexander op.

Bel direct voor een loodgieter in Houten

Voor een loodgieter in Houten bent u aan het juiste adres bij loodgietersbedrijf NEW Alexander. Bel, al dan niet met spoed, naar 0644913635 om onze loodgieter in te schakelen. U kunt ons ook een mail sturen via info@24uursloodgieter.nl. Mocht u graag vooraf een offerte willen aanvragen, dan kunt u dit doen via de website.

Offerte aanvragen  Hulp nodig? Neem contact op, ook met spoed!

  0644913635
  info@24uursloodgieter.nl