Welke dakwerkzaamheden kunnen wij voor jou uitvoeren

Terug naar overzicht

De dakwerkzaamheden van New Alexander

Het dak van een huis zorgt ervoor dat alles wat zich onder het dak bevindt, beschermd is. Het biedt bescherming tegen weersinvloeden, zoals regen, sneeuw, wind en hoge temperaturen. Daarom is het belangrijk dat uw dak in goede staat is. Is uw dak dit niet? Dan kan dit vervelende gevolgen hebben. Gelukkig kunt u bij New Alexander terecht voor diverse dakwerkzaamheden. Wij zorgen ervoor dat uw dak goed blijft. Bent u benieuwd welke dakwerkzaamheden wij voor u kunnen uitvoeren? Lees dan snel verder.

Passende dakbedekking

Wat voor dak u ook heeft, wij hebben er een passende dakbedekking voor. Soorten dakbedekkingen die wij aanbieden zijn:

  • Loodwerken
  • Zinkwerken
  • EPDM dakbedekkingen
  • Kunststof

Heeft u een wat ouder huis? Dan heeft u waarschijnlijk nog traditionele bitumen dakbedekking. U kunt overwegen om een andere soort dakbedekking te nemen. We bespreken graag met u welke dakbedekking voor uw huis het meest geschikt is.

Lekkage aan het dakwerk verhelpen

Heeft u een lekkage aan het dakwerk? Bijvoorbeeld doordat de dakpannen van het dak beschadigd zijn? Of doordat u een slechte regenwaterafvoer heeft? Onder onze dakwerkzaamheden valt ook het verhelpen van een lekkage aan het dakwerk. Mocht u een lekkage hebben, bel ons dan direct. Als u hier namelijk niet snel bij bent, kan de lekkage voor ernstige schade zorgen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en zijn altijd snel ter plaatse. Dus heeft u een lekkage aan het dakwerk? Of vermoedt u dat u een lekkage heeft? Wacht niet langer en neem direct contact op!

Wat doen wij nog meer?

Naast dat wij uw woning of bedrijfspand kunnen voorzien van de meest geschikte dakbedekking en een lekkage aan uw dakwerk kunnen verhelpen, kunt u bij ons ook terecht voor het waterdicht maken van uw dak. Het is uiteraard heel erg belangrijk dat uw dakwerk waterdicht en tochtvrij is. Daar zorgen wij voor. Bovendien zijn we zeer ervaren in het afwerken van dakwerk, maar ook voor dakgoten en de regenwaterafvoer kunt u ons inschakelen. En natuurlijk valt een dakreparatie ook onder onze dakwerkzaamheden.

Dakwerkzaamheden nodig? Bel NEW Alexander!

Moeten er aan uw woning of bedrijfspand dakwerkzaamheden uitgevoerd worden? NEW Alexander doet het graag voor u! Bel naar 0644913635. Ook in geval van spoed! Bij vragen of voor meer informatie kunt u ook een mail sturen naar info@24uursloodgieter.nl. We staan voor u klaar voor alle soorten dakwerk.

Welke dakwerkzaamheden kunnen wij voor jou uitvoeren