Loodgieter Katwijk

Loodgieter Katwijk | Snel op locatie | 24/7 bereikbaar

Op zoek naar een loodgieter in Katwijk? Dan kunt u rekenen op de services van New Alexander! Wij zijn een allround loodgietersbedrijf met een 24/7 service. U kunt bij spoed dus dag en nacht gebruik maken van onze loodgieter. Onze medewerkers zijn allemaal representatief en goed opgeleid. Wij leveren al ruim 30 jaar uitstekende service en staan bekend om onze klantvriendelijkheid, betrouwbaarheid en transparante prijzen. Bel ons, wanneer u (met spoed) loodgieterswerk wilt laten verrichten in Katwijk.

Loodgieterswerk en meer in Katwijk

Naast loodgieterswerk kunt u ook bij ons loodgietersbedrijf terecht voor andere werkzaamheden. Zoals het aanleggen van leidingwerk, diverse dakwerkzaamheden of om uw riool te ontstoppen. Daarnaast zijn wij bijzonder trots op onze 24/7 spoedservice! Zo kunnen we u namelijk altijd snel helpen in het geval van een water- of gaslek.
Ons diensten in Katwijk:

loodgietersdiensten Katwijk

Ruikt u een gaslucht?

Een gaslek is gevaarlijk en dient zo snel mogelijk te worden opgelost. Bel ons en we zorgen dat er snel een loodgieter ter plekke is in Katwijk. Zet na het bellen zelf vast alle ramen en deuren open en draai de hoofdkraan dicht. Zo voorkomt u dat het gas zich ophoopt. Onze loodgieter zal het lek zo snel mogelijk voor u dichten. Dan onderzoekt hij natuurlijk ook meteen de oorzaak. Dit voorkomt dat het probleem weer opnieuw optreedt.

CV installateur nodig?

Vertoont uw CV ketel kuren, zoals een tikkend geluid, stank of geeft hij een storing aan? Onze CV installateur heeft het probleem snel voor u opgespoord en verholpen. U beschikt dan snel weer over een goed functionerende CV ketel.

Rioolservice

Riolering is een basisvoorziening waar u niet zonder mee kunt. Maak bij problemen met het riool daarom gebruik van onze rioolservice. Zowel een riool ontstoppen als nieuwe riolering aanleggen behoort tot de mogelijkheden.

Onze loodgieter verzorgt ook dakwerk

Ons loodgietersbedrijf is ook in te huren als dakdekker. Zo kunnen we uw platte dak voorzien van EPDM. Dit type dakbedekking is vuurbestendig en luchtdicht en gaat tot wel 50 jaar mee. Maar ook met lood- en zinkwerk kunnen wij u helpen. Hoe dan ook: met dakwerk van onze loodgieter, geniet u voor u het weet van een tochtvrij en waterdicht dak.

Bel ons, ook met spoed!

Pluspunten New Alexander in Katwijk

Of u nu een particulier of een bedrijf bent, iedereen in Katwijk kan gebruik maken van onze services. En natuurlijk kunt u bij ons loodgietersbedrijf altijd rekenen op vakbekwame medewerkers die klantvriendelijk en representatief zijn. Samen met onze spoedservice levert ons dit al 30 jaar veel tevreden klanten op! Neem contact op, want bij dé loodgieter van Katwijk bent u altijd verzekerd van de volgende pluspunten:

 • 30+ jaar ervaring
 • Loodgieterswerk door heel Zuid-Holland
 • Klantvriendelijk en betrouwbaar
 • Gecertificeerd personeel
 • 24/7 spoedservice
 • Heldere en transparante tarieven
 • Snel op locatie

Contact loodgieter Katwijk

Heeft u de diensten van een loodgieter nodig in Katwijk? New Alexander staat bij spoed 24/7 voor u klaar, ook in het weekend en de vakantie! Naast de standaard loodgieterswerkzaamheden, kunt u ook voor andere services bij ons terecht, zoals: uw riool ontstoppen of een gaslek opsporen en verhelpen. Neem contact op voor een offerte, dan komen we bij u langs. Hiervoor neemt u telefonisch contact op via 0644913635, stuurt u een bericht naar info@24uursloodgieter.nl of vraagt u een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier.

Offerte aanvragen  Hulp nodig? Neem contact op, ook met spoed!

  0644913635
  info@24uursloodgieter.nl