Wat doet een loodgieter in Utrecht?

Terug naar overzicht

Zo ziet een dag van een loodgieter in Utrecht eruit

Lekkages, problemen aan een cv-ketel, rioolservice. Het zijn allemaal werkzaamheden waarvoor u een loodgieter in Utrecht kunt inschakelen. Het werk van een loodgieter is namelijk heel divers. Het ene moment staat een loodgieter op het dak dakwerkzaamheden uit te voeren, het andere moment repareert een loodgieter een gaslek. Voor een loodgieter in Utrecht is dan ook geen dag hetzelfde. New Alexander vertelt u graag wat wij als loodgieter kunnen doen op een dag en waarvoor u ons in kunt schakelen in Utrecht.

Snel van uw (gas)lekkage af!

Ruikt u gas? Dan kan een gaslek hiervan de oorzaak zijn. Om het lek te dichten, heeft u een loodgieter in Utrecht. Een loodgieter weet wat er gedaan moet worden om het gaslek veilig te verhelpen. Dat geldt ook voor het verhelpen van een lekkage door een kapotte waterleiding of andere oorzaak. Een loodgieter gaat voor u op zoek naar het lek en maakt deze weer dicht. Daarbij wordt de oorzaak van het probleem achterhaald, zodat u in de toekomst nooit meer met hetzelfde dilemma komt te zitten.

Rioolproblemen oplossen

Verstoppingen zijn ontzettend vervelend. Zeker als u niet zelf van de verstopping af kunt komen. Een loodgieter in Utrecht heeft het ontstoppen van uw riool zo geregeld. We gaan op zoek naar een eventuele breuk in de leidingen en spoelen vervolgens de riolering voor u door. Ook kunnen we, indien nodig, een geheel nieuwe riolering voor u aanleggen.

Het dak op

Ook voor dakwerkzaamheden kunt u bij een loodgieter in Utrecht terecht. Een loodgieter kan u adviseren over de juiste daksoort, verschillende soorten daken plaatsen, zoals zinkwerk, loodwerk en kunststof, en uw dak waterdicht en tochtvrij maken. Daarbij kunnen we ook EPDM aanbrengen, een vuurbestendige en luchtdichte dakbedekking die wel 50 jaar meegaat. Hiermee kunt u lang van een veilig dak genieten.

Cv-reparatie

Geeft uw cv-ketel een storing aan? Dit kan verschillende oorzaken hebben. Als loodgieter in Utrecht zijn wij er als eerste bij om uw cv-ketel te repareren. Dit doen we altijd zo snel mogelijk, zodat u nooit lang zonder warm water hoeft te zitten!

Meer informatie over het werk van een loodgieter in Utrecht

U kunt de loodgieter van New Alexander dus voor verschillende werkzaamheden inschakelen. Waar heeft u een loodgieter in Utrecht voor nodig? Bel ons direct op 0644913635, mail ons via info@24uursloodgieter.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier. Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie over het werk van een loodgieter in Utrecht? Neem ook dan gerust contact met ons op.