Loodgieter Utrecht

Zoekt u met spoed een loodgieter in Utrecht?

Zoekt u een loodgieter in Utrecht die u zo snel mogelijk komt helpen? New Alexander staat direct voor u klaar. Ons loodgietersbedrijf biedt 24/7 een spoedservice aan. Dag of nacht, doordeweeks of in het weekend, New Alexander schiet u op elk moment te hulp! Onze medewerkers zijn gecertificeerd en getraind om zo snel mogelijk in actie te komen. Woont u in Utrecht en heeft u direct een loodgieter nodig? Neem contact met ons op en schakel ons gelijk in.

Lekkage? Snel opgelost!

Heeft u last van een kapotte waterleiding? Onze loodgieter in Utrecht gaat voor u op zoek naar het lek en maakt deze weer dicht. Hierna achterhalen wij voor u de oorzaak van het probleem. Om in Utrecht een goede service te verzekeren zorgen wij ervoor dat u in de toekomst nooit meer met hetzelfde dilemma zal komen te zitten. Onze loodgieter gaat vervolgens graag na of de lekkage geen grote schade heeft aangericht in uw keuken of badkamer. Ook op die manier, voorkomen we dat u later nog narigheden ervaart.

Loodgieter Utrecht

Het loodgieterswerk van New Alexander

Wij voeren diverse soorten loodgieterswerk uit in Utrecht. Deze werkzaamheden gaan van het aanleggen van een nieuwe riolering en gaslekken dichten tot het repareren van uw CV ketel. Zo zijn wij dus van alle markten thuis! Wij zijn in te schakelen voor de volgende klussen:

Lekkage? Snel opgelost!

Heeft u last van een kapotte waterleiding? Onze loodgieter in Utrecht gaat voor u op zoek naar het lek en maakt deze weer dicht. Hierna achterhalen wij voor u de oorzaak van het probleem. Om in Utrecht een goede service te verzekeren zorgen wij ervoor dat u in de toekomst nooit meer met hetzelfde dilemma zal komen te zitten. Onze loodgieter gaat vervolgens graag na of de lekkage geen grote schade heeft aangericht in uw keuken of badkamer. Ook op die manier, voorkomen we dat u later nog narigheden ervaart.

Riool ontstoppen in Utrecht?

Uw riool ontstoppen hebben wij zo geregeld. Onze loodgieter begrijpt dat u niet zit te wachten op overstromingen en stankoverlast en lost daarom het probleem met spoed voor u op. De loodgieter zoekt naar een eventuele breuk in de leidingen en spoelt daarna de riolering door. U kunt ons loodgietersbedrijf hiervoor 24/7 inschakelen, zo hoeft u nooit lang te wachten. Daarnaast kunnen wij voor u een geheel nieuwe riolering aanleggen. En ook daarbij bieden wij onze spoedservice aan!

Bel ons, ook met spoed!

De loodgieter voor al uw dakwerk

Ook voor al uw dakwerkzaamheden zijn wij de juiste loodgieter in Utrecht. Als ervaren loodgietersbedrijf geven we u advies over de juiste daksoort, en verzekeren we daarna dat uw dak waterdicht en tochtvrij is. Er zijn verschillende daksoorten die onze loodgieter voor u kan aanleggen. Een paar van deze dakbedekkingen zijn zinkwerk, loodwerk en kunststof. Als u een wat ouder huis in Utrecht heeft, heeft u waarschijnlijk nog de traditionele bitumen dakbedekking. Als u besluit over te stappen op ander dakwerk zal onze loodgieter deskundig uw dakbedekking vervangen. Een andere optie die wij aanbieden als dakwerk is EPDM, dit is een vliegvuurbestendige en luchtdichte dakbedekking die wel 50 jaar mee zal gaan. Zo bent u nog een hele lange tijd verzekerd van een veilig dak!

Gaslek dichten in Utrecht

Bij een gaslek heeft u een betrouwbaar loodgietersbedrijf nodig om het lek voor u te dichten. Onze loodgieter in Utrecht gaat direct voor u aan de slag. Het is belangrijk om snel een professionele loodgieter in te schakelen als u gas ruikt. Steek vanaf dan ook geen vuur meer op, gebruik dus geen kaarsen of sigaretten. Het opgehoopte gas kan anders een ontploffing veroorzaken. Ook met elektrische apparaten raden we u aan voorzichtig te zijn. Er kunnen namelijk hete vonken van een stopcontact afkomen. Open zoveel mogelijk deuren en ramen zodat het gas naar buiten kan. Sluit ook de hoofdtoevoer van het gas af en verlaat voor de zekerheid de ruimte. Onze loodgieter in Utrecht schiet u zo snel mogelijk te hulp en dicht het gaslek meteen!

CV reparatie in Utrecht

In Utrecht zijn wij er als eerste bij om uw CV ketel te repareren. Als uw CV ketel een storing aangeeft, kan het zijn dat de thermische beveiliging onderbroken wordt of dat de spanning afwezig is. We begrijpen dat u graag snel weer warm wilt kunnen douchen. Onze loodgieter in Utrecht zal de oorzaak van het probleem nagaan en lost het zo snel mogelijk voor u op. Zo zorgen wij ervoor dat u nooit lang zonder warm water hoeft te zitten!

Al onze voordelen in Utrecht

New Alexander is altijd klantvriendelijk en ons personeel staat elke dag voor u klaar. Ons loodgietersbedrijf helpt zowel bedrijven en zorgcentra als particulieren. Wij zijn getraind om snel in actie te komen en zorgen al ruim 30 jaar voor tevreden klanten! Als dé loodgieter van Utrecht verzekeren wij u de volgende voordelen:

 • Loodgieterswerk door heel Zuid-Nederland
 • Gecertificeerd personeel
 • Heldere en transparante tarieven
 • 24/7 spoedservice
 • 30+ jaar ervaring
 • Snel op locatie
 • Klantvriendelijk en betrouwbaar

Loodgietersdiensten omgeving utrecht

Direct contact voor een loodgieter in Utrecht

Bent u op zoek naar een betrouwbare loodgieter in Utrecht? New Alexander staat dag en nacht voor u klaar. Ook voor grote taken als het aanleggen van een nieuwe riolering en spoeddiensten als het dichten van een gaslek. U kunt altijd op ons rekenen! Heeft u ons vandaag nog nodig? Bel ons direct op 0644913635, mail ons via info@24uursloodgieter.nl of vraag een offerte aan op onze website.

Offerte aanvragen  Hulp nodig? Neem contact op, ook met spoed!

  0644913635
  info@24uursloodgieter.nl