Wanneer belt u met spoed een loodgieter in Utrecht?

Terug naar overzicht
Loodgietersdiensten omgeving utrecht

Spoedgevallen voor een loodgieter in Utrecht

Is er bij u thuis sprake van een huishoudelijke noodsituatie? Zoals een lekkage, verstopte afvoer, kapotte CV-ketel of gaslek? Bel dan met spoed een loodgieter! NEW Alexander is dé loodgieter voor de regio Utrecht die u 24/7 kunt bereiken in geval van spoed. Dus spuit er plotseling water uit een leiding? Begint het plafond te druppelen? Of ruikt u een sterke gaslucht? Wacht dan niet langer en bel direct NEW Alexander op 06 44 91 36 35.

Lekkage

Een van de meest voorkomende noodsituaties waarbij onmiddellijke actie vereist is, is een lekkage. Woont u in Houten, Amersfoort, Baarn, Soest, Zeist, Woudenberg, Vianen of Veenendaal? Dan kunt u altijd NEW Alexander bellen als u een lekkage heeft. Wij zijn altijd zo snel mogelijk op locatie om op zoek te gaan naar de oorzaak van de lekkage. Door de lekkage bij de oorzaak aan te pakken, kunnen we voorkomen dat er in de toekomst om dezelfde reden weer een lekkage optreedt. Vervolgens verhelpen we de lekkage snel en vakkundig, zodat we de schade beperkt kunnen houden.

Gaslek

Ruikt u een vieze gaslucht in huis? Dit kan enorm gevaarlijk zijn. Neem direct contact op met NEW Alexander om het probleem te laten verhelpen. Zorg er in de tussentijd voor dat u alle gasbronnen uitschakelt en de ruimte goed ventileert. Gebruik geen vuur. Dus ook geen sigaretten, kaarsen, wierook etc. Pas ook op met elektriciteit, want de vonkjes van een stopcontact kunnen al een flinke explosie veroorzaken als er veel gas is opgehoopt.

Kapotte CV-ketel

Wanneer er plotseling geen warm water meer uit de kraan komt en dit niet veroorzaakt wordt door een stroomstoring, kan er een probleem zijn met de CV-ketel. U wilt natuurlijk dat dit probleem zo snel mogelijk verholpen wordt en u weer warm water in huis heeft. Vooral in koude winters in Utrecht is een kapotte CV-ketel een probleem waarbij snel handelen belangrijk is. Bel ons en wij komen u snel van uw probleem afhelpen.

Verstopte afvoer

Een verstopte afvoer is natuurlijk ontzettend vervelend. Het water stroomt niet meer weg en het kan gaan stinken. Maar een verstopte afvoer kan al snel escaleren tot een ernstiger probleem als u dit niet op de juiste manier aanpakt. Met spoed NEW Alexander bellen, is de oplossing.

Bel direct!

Met spoed een loodgieter in Utrecht nodig? Wij zijn 24/7 bereikbaar op 06 44 91 36 35. Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie over onze diensten? U kunt ons ook mailen via info@24uursloodgieter.nl of een bericht sturen via het contactformulier op de website.