Vlot door Amsterdam met onze nieuwe bakfietsen bij 24uurs loodgieter

Terug naar overzicht

Maak kennis met onze nieuwe bakfietsen

In Amsterdam en omgeving bent u natuurlijk inmiddels gewend aan onze snelle service en onze professionaliteit. Al sinds jaar en dag kunt u erop rekenen dat we (in geval van nood) binnen no-time bij u voor de deur staan om u van een lekkage of een defect riool af te helpen. Sinds kort hebben we een nieuwe manier erbij om snel bij u op locatie te zijn: de bakfiets. In dit artikel vertellen we graag meer over onze nieuwe bakfietsen en hoe we zo vlot door Amsterdam kunnen.

Snel door de hoofdstad

Amsterdam is en blijft natuurlijk onze enige echte bruisende en levendige hoofdstad. Ondanks al het plezier dat dit brengt, kan het hierdoor soms lastig zijn om met een auto door de drukke binnenstad te moeten rijden. Laat staan met een loodgietersbus. Gelukkig is dat met een bakfiets een stuk makkelijker. Met onze nieuwe bakfietsen nemen we eenvoudig de nodige spullen mee voor bijna elke soort reparatie of andere dienst. Daarnaast kunnen we met een bakfiets eenvoudig door het drukke Amsterdamse verkeer manoeuvreren waardoor we nog sneller bij u op locatie zijn.

Wat we met een bakfiets voor u doen

Zelfs met onze nieuwe bakfietsen kunnen we in Amsterdam verschillende klussen voor u uitvoeren. Zo repareren we niet alleen kapotte leidingen, maar leggen we ook gewoon nog steeds dakwerk. Ons gecertificeerde personeel komt per bakfiets met alle plezier naar u toe voor het uitvoeren van de volgende diensten:

  • Rioolservice
  • Lekkage
  • CV installateur
  • Loodgieter
  • Gaslek
  • Dakwerk
  • Zinkwerk

Direct contact met New Alexander

Wilt u meer weten over wat we per bakfiets bij u thuis kunnen komen doen? Heeft u een lekkage of wilt u ons ergens anders voor inschakelen in Amsterdam? We zijn bereikbaar op 06 44 22 05 89. U kunt ons ook mailen via info@24uursloodgieter.nl of een bericht sturen via het contactformulier op de website.