Loodgietersproblemen in Rotterdam: wat te doen en wat te vermijden

Terug naar overzicht
loodgieter

Meest voorkomende loodgietersproblemen

Zodra mensen denken aan loodgietersproblemen, denken ze al snel aan verstopte leidingen en lekkages. Dat klopt in principe als een huis. U schakelt een loodgieter voor uw woning in Rotterdam inderdaad in als de wastafel niet meer doorstroomt of als er een leiding kapot is met alle gevolgen van dien. Er zijn echter nog veel meer ‘loodgietersproblemen’ dan u misschien denkt. New Alexander vertelt u hier wat te doen en wat te vermijden op dit gebied.

Waar u een loodgieter voor inschakelt

U schakelt een loodgieter inderdaad in als bijvoorbeeld uw wc overstroomt, uw wastafel niet meer doorstroomt, er een leiding kapot is en als u een vieze rioollucht in huis ruikt. Daarnaast kunt u een loodgieter in Rotterdam ook inschakelen voor het controleren, repareren en vervangen van uw cv-ketel. Daarnaast bent u bij een loodgieter ook aan het juiste adres voor het laten repareren van een gaslek, dakwerkzaamheden en zinkwerk. Er zijn dus een boel klussen die een loodgieter voor u doet.

Wat te vermijden

Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen. Daarom zijn er altijd een paar dingen goed om te vermijden. Zo voorkomt u zoveel mogelijk dat u een loodgieter noodgedwongen moet inschakelen. Zorg er in eerste instantie voor dat u zo min mogelijk vet en etensresten door de gootsteen of het toilet spoelt. Hierdoor raken leidingen namelijk verstopt. Ga ook vooral niet aan de gang met zure en bijtende ontstoppingsmiddelen. Deze kunnen de leidingen namelijk beschadigen en dan bent u nog veel verder van huis. Merkt u problemen met uw dak of cv-ketel? Ga dan al helemaal niet zelf aan de slag. Hierdoor maakt u het probleem vaak alleen maar erger en brengt u uzelf mogelijk in gevaar.

Voordelen van ons als loodgieter

Voor sommige zaken is het wel aan te raden om direct een loodgieter in Rotterdam in te schakelen. De gecertificeerde professionals van New Alexander hebben alle expertise en ervaring in huis om alle loodgietersproblemen snel en efficiƫnt op te lossen. Bij ons bent u altijd verzekerd van:

  • 24-uur spoedservice
  • Snel op locatie
  • Transparante tarieven
  • Betrouwbaar en klantvriendelijk
  • Gecertificeerd

Direct contact met New Alexander

Wilt u meer weten over wat we bij u thuis kunnen komen doen? Heeft u een lekkage of wilt u ons ergens anders voor inschakelen in Rotterdam? We zijn bereikbaar op 06 44 22 05 89. U kunt ons ook mailen via info@24uursloodgieter.nl of een bericht sturen via het contactformulier op de website.