24/7 loodgietersdiensten in Utrecht: wat te doen bij een sanitair noodsituatie?

Terug naar overzicht
loodgieter zoetermeer

Als het gaat om huiselijke sanitair noodsituaties, dan staat een verstopte afvoer of een lekkende kraan hoog op de lijst van ongemakken die zo snel mogelijk opgelost moeten worden. Maar wat doet u als zo’n noodsituatie zich voordoet buiten reguliere werkuren? Gelukkig zijn er 24/7 loodgietersdiensten in Utrecht beschikbaar om u uit de brand te helpen. In dit blog delen we handige tips met u over hoe u moet handelen bij een sanitair noodsituatie.

Blijf kalm

Het is begrijpelijk dat een sanitair noodgeval stress bij u kan veroorzaken, maar probeer dan altijd kalm te blijven. Paniek kan het probleem verergeren.

Sluit de watertoevoer af

Als er sprake is van een lekkage, zoek dan naar de hoofdkraan en sluit deze af om verdere waterschade te voorkomen.

Bel een professionele loodgieter

Er zijn 24/7 loodgietersdiensten in Utrecht beschikbaar die directe hulp bieden. Daar horen wij uiteraard ook bij! Zorg er dus voor dat u ons telefoonnummer (06 44 91 36 35) bij de hand hebt voor noodgevallen.

Probeer het probleem niet zelf op te lossen

Hoewel het verleidelijk kan zijn om zelf te proberen het probleem op te lossen; dit kan het probleem verergeren. Wacht liever op de expertise van een professionele loodgieter.

Bescherm waardevolle spullen

Als er sprake is van een lekkage, probeer dan uw waardevolle spullen te beschermen door ze weg te halen bij de getroffen plek in huis.

Neem preventieve maatregelen

In het kader van voorkomen is beter dan genezen: probeer om regelmatig onderhoud uit te (laten) voeren aan uw sanitair om noodsituaties te voorkomen.

Wees voorbereid op sanitair noodsituaties

Zorg dat u te allen tijde weet waar u de hoofdkraan in uw huis kunt vinden en waar u het telefoonnummer van een betrouwbare loodgieter hebt liggen voor het geval zich een sanitair noodgeval voordoet.

Vertrouw op uw 24 uurs loodgieter

In Utrecht kan het vinden van een betrouwbare loodgieter buiten reguliere werkuren een uitdaging zijn, maar met New Alexander, uw 24 uurs loodgieter, hoeft u zich geen zorgen te maken over sanitair noodgevallen. Door kalm te blijven, de watertoevoer af te sluiten en ons direct te bellen, kunt u snel en efficiƫnt reageren op noodsituaties in uw huis. Wij zijn bereikbaar op 06 44 22 05 89. U kunt ons ook mailen via info@24uursloodgieter.nl of een bericht sturen via het contactformulier op de website.