Loodgieter Zwijndrecht

Loodgieter Zwijndrecht | Snel op locatie | 24/7 bereikbaar

Heeft u met spoed een loodgieter nodig in Zwijndrecht? Dan kunt u terecht bij New Alexander! Dankzij de 24/7 service van ons loodgietersbedrijf, kunt u dag en nacht rekenen op de diensten van een betrouwbare loodgieter. Ons personeel is representatief en goed opgeleid. Ook bent u altijd verzekerd van klantvriendelijkheid, betrouwbaarheid en transparante tarieven. Zo leveren wij al ruim 30 jaar uitstekende service. Wilt u met spoed een loodgieterswerk laten verrichten in Zwijndrecht? Bel ons en we komen eraan!

Snel ter plaatse in Zwijndrecht

Wij zijn een allround loodgietersbedrijf en kunnen verschillende soorten loodgieterswerk voor u uitvoeren. U kunt bij ons terecht voor problemen, het aanleggen van leidingwerk, maar ook voor dakwerkzaamheden, of om uw riool te ontstoppen. Waar wij het meest trots op zijn is onze spoedservice! Zo kunnen we u snel helpen bij een water- of gaslek.
Onze diensten in Zwijndrecht:

Loodgieter Zwijndrecht

Gaslek?

Een gaslek is gevaarlijk en vraagt om een snelle oplossing. In zo’n geval is onze loodgieter snel ter plekke in Zwijndrecht. In de tussentijd kunt u zelf vast alle ramen en deuren openen en de hoofdkraan dichtdraaien. Zo hoopt het gas zich niet op. Wanneer onze loodgieter arriveert, zal hij of zij het lek met spoed dichten. Natuurlijk onderzoekt hij ook meteen de oorzaak, om te voorkomen dat u snel weer last heeft van hetzelfde probleem!

CV installateur

Geeft uw CV ketel een storing aan? Dan kan het gaan om een geactiveerde thermische beveiliging of spanningsprobleem. Wat de oorzaak ook is, onze CV installateur lost het snel voor u op. Zo beschikt u in een mum van tijd weer over warm water.

Rioolservice

Bij problemen met de riolering kunt u rekenen op onze rioolservice. Hieronder vallen zowel een riool ontstoppen als nieuwe riolering aanleggen. Het riool is een basisvoorziening waar u niet zonder kunt. Neem bij problemen daarom met spoed contact op.

Ook voor dakwerk naar de loodgieter

Bij ons loodgietersbedrijf, kunt u ook terecht voor verschillende soorten dakwerk, zoals EPDM voor op uw platte dak. Dit dakmateriaal is vliegvuurbestendig en luchtdicht; en kan wel 50 jaar meegaan. Maar ook met zinkwerk, loodwerk en kunststof dakwerk kunnen wij u helpen. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat: met onze loodgieter bent u verzekert van een tochtvrij en waterdicht dak. Hierbij kunt u altijd rekenen op deskundig advies.

Bel ons, ook met spoed!

Voordelen Loodgieter New Alexander in Zwijndrecht

In Zwijndrecht zijn zowel voor particulieren als bedrijven beschikbaar. Bij ons loodgietersbedrijf kunt u altijd rekenen op de beste service. Onze medewerkers zijn klantvriendelijk en representatief en staan elke dag weer voor voor u klaar. In combinatie met onze spoedservice levert dat al 30 jaar veel tevreden klanten op! Met ons als loodgieter in Zwijndrecht kunt u altijd rekenen op de volgende voordelen:

 • 30+ jaar ervaring
 • Gecertificeerd personeel
 • Loodgieterswerk door heel Zuid-Holland
 • Heldere en transparante tarieven
 • 24/7 spoedservice
 • Klantvriendelijk en betrouwbaar
 • Snel op locatie

Loodgieter in Zwijndrecht nodig? Bel gerust!

Heeft u (met spoed) een loodgieter nodig in Zwijndrecht? Wij staan 24/7 voor u klaar, ook in weekenden en vakanties! Het riool ontstoppen, nieuw dakwerk leggen of een gaslek verhelpen: wij helpen u uit de brand. Neem contact met ons op en wij komen eraan. Hiervoor belt u ons op 0644913635, stuurt u een e-mail naar info@24uursloodgieter.nl of vraag een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier.

Offerte aanvragen  Hulp nodig? Neem contact op, ook met spoed!

  0644913635
  info@24uursloodgieter.nl