Loodgieter Zoetermeer

Loodgieter met 24/7 spoedservice in Zoetermeer!

Bent u op zoek naar een loodgieter in Zoetermeer omdat er een klus met spoed geklaard moet worden? New Alexander staat met spoedservice als loodgieter 24/7 voor u klaar! Met onze klantvriendelijkheid en getraind personeel, zorgen we als loodgietersbedrijf al meer dan 3 decennia voor tevreden klanten in Zoetermeer.

Onze diensten voor u in Zoetermeer

Wij specialiseren ons in meer dan één vakgebied. Wij ontstoppen namelijk niet alleen uw riolering, wij leggen ook nieuw dakwerk of installeren bij u een nieuwe CV ketel. Het meest trots zijn wij op onze spoedservice. Hiermee is onze loodgieter namelijk snel ter plaatse in Zoetermeer als u last heeft van een water- of gaslek. U schakelt onze spoedservice in voor de volgende werkzaamheden:

loodgieter zoetermeer

Snel ter plaatse in Zoetermeer

Heeft u een gaslek? Dan raden we met klem onze spoedservice aan! Vanwege explosiegevaar is een gaslek namelijk altijd gevaarlijk. Het is verstandig om in het geval van een gaslek alle ramen en deuren open te zetten. Sluit ook vast de hoofdtoevoer van het gas af en wees voorzichtig met vuur en elektrische apparaten. Onze loodgieter komt er zo snel mogelijk aan en dicht het gaslek met spoed!

Al uw rioolservice in Zoetermeer

Een verstopt riool is erg vervelend. New Alexander begrijpt dat u de stankoverlast en overstromingen niet fijn vindt. Gelukkig kan onze loodgieter in Zoetermeer snel het probleem verhelpen. Hij of zij gaat na of er een breuk in de leidingen zit en spoelt het riool door. En als u een geheel nieuwe riolering wilt aanleggen kan dat ook! Voor al uw rioolservice kunt dag en nacht bij onze loodgieter terecht.

Kuren met de CV ketel?

Valt het hete water opeens weg? Wees niet bang, wij hebben het zó voor u opgelost! Onze loodgieter bekijkt wat het probleem is en verhelpt dit direct. Het zou kunnen gaan om een weggevallen spanning, of misschien wordt de thermische beveiliging wel onderbroken. Waar de oorzaak ook ligt, onze loodgieter in Zoetermeer zorgt ervoor dat u nooit lang zonder warm water hoeft te zitten.

Dakdekker en loodgieter

Vindt u dat uw dakwerk toe is aan vervanging? Dan zit u bij ons bij het goede loodgietersbedrijf. Onze loodgieter legt namelijk net zo makkelijk een nieuw dak als dat hij uw riolering ontstopt. Wij bieden u verschillende opties voor dakwerk en geven u advies over welke wij het beste bij uw huis vinden passen. U kunt bij ons kiezen uit loodwerk, zinkwerk, kunststof en EPDM. EPDM is een vliegvuurbestendige en luchtdichte stof die wel 50 jaar mee kan gaan. U bent bij ons in Zoetermeer in elk scenario voorzien van een kwalitatief dak!

Bel ons, ook met spoed!

Onze voordelen in Zoetermeer

Al meer dan 30 jaar leveren wij onze diensten aan zowel bedrijven als particulieren. Wij zorgen daarbij dat ons goed getrainde personeel in Zoetermeer altijd snel ter plaatse is. Zo zorgen wij nog steeds dagelijks voor tevreden klanten! U geniet bij ons van de volgende voordelen:

 • Klantvriendelijk en betrouwbaar
 • Loodgieterswerk door heel Zuid-Nederland
 • Gecertificeerd personeel
 • Heldere en transparante tarieven
 • Snel op locatie
 • 24/7 spoedservice
 • 30+ jaar ervaring

Meteen een loodgieter in Zoetermeer

Zoekt u een betrouwbare loodgieter in Zoetermeer? Voor het dichten van gaslekken, het ontstoppen van uw riool of het installeren van een nieuwe CV ketel: New Alexander is altijd bereikbaar. Heeft u ons vandaag nog nodig? Bel ons op 0644913635, mail ons via info@24uursloodgieter.nl of vraag een vrijblijvende offerte aan op onze website. Tot snel!

Offerte aanvragen  Hulp nodig? Neem contact op, ook met spoed!

  0644913635
  info@24uursloodgieter.nl