Loodgieter Woerden

NEW Alexander - de loodgieter in Woerden voor al uw loodgieterswerk

Op zoek naar een loodgieter in Woerden met gecertificeerd personeel? Bij New Alexander kunt u terecht voor loodgieterswerk en meer. Al meer dan 30 jaar staan wij bekend om onze uitstekende service en dienstverlening. Dit ziet u terug in onze klantvriendelijkheid en onze heldere en transparante tarieven. Daarnaast kunt u in geval van nood altijd gebruik maken van onze 24/7 spoedservice, ook in het weekend! Heeft u een vraag over onze dienstverlening? Of wilt u (met spoed) loodgieterswerk laten uitvoeren in Woerden? Neem contact op.

Loodgieter Woerden | 24/7 Spoedservice

Ons bedrijf heeft u meer te bieden dan vakkundig loodgieterswerk alleen. Want u kunt bij ons loodgietersbedrijf ook bij ons terecht voor andere services. Wat dacht u van het ontstoppen van uw riool, dakwerkzaamheden of CV reparatie? Wij zijn met recht allround! Waar we ook echt trots op zijn is dat we 24/7 voor onze klanten klaar staan met onze spoedservice. Bij een noodgeval zoals een water- of gaslek lossen wij dit snel voor u op. Een overzicht van onze services in Woerden:

Loodgieter Woerden

Gaslek dichten

Ruikt u een gaslucht? Dan moet er snel worden gehandeld vanwege het explosiegevaar. Bel in dat geval onze loodgieter om dit gaslek zo snel mogelijk te dichten. Zelf kunt u alvast de ramen en deuren openen en de gaskraan dichtdraaien. Zo beperkt u het explosiegevaar in uw huis in Woerden. Onze loodgieter kan dan meteen beginnen met het opsporen van het gaslek. Hij achterhaalt dan ook de oorzaak, zodat u daadwerkelijk van dit probleem verlost bent.

CV installateur Woerden

Heeft u in Woerden een probleem met de CV ketel? Zoals onverklaarbare stank, een foutmelding waar u geen wijs uit wordt of iets anders? Onze CV installateur is een expert in CV reparatie en lost het probleem snel voor u op.

Rioolservice nodig?

Het riool is een basisbehoefte die in het geval van een verstopping dan ook meteen overlast oplevert. Wij kunnen uw riool ontstoppen, maar ook nieuwe riolering aanleggen.

Dakwerkzaamheden

Wist u dat u ook bij onze loodgieter terecht kunt voor dakwerk? Verschillende soorten dakwerkzaamheden zijn mogelijk. Heeft u een plat dak dat aan vervanging toe is? Dat kunnen we bedekken met EPDM. Dit materiaal is vuurbestendig, luchtdicht en gaat tot wel 50 jaar mee. Maar ook voor lood- en zinkwerk kunt u bij ons terecht. Wij zorgen dat u een goed dak boven uw hoofd heeft.

Bel ons, ook met spoed!

New Alexander dé loodgieter in Woerden

Bij New Alexander kunt u terecht voor een betrouwbare loodgieter en meer! Al ons personeel is gecertificeerd en levert service met een glimlach. Ook bij een acuut probleem kunt u bij ons rekenen, met dank aan onze 24/7 spoedservice. De afgelopen decennia hebben we heel wat klanten naar volle tevredenheid geholpen! Neem daarom contact op met dé loodgieter van Woerden en profiteer van:

 • 24/7 spoedservice
 • Klantvriendelijk en betrouwbaar
 • Heldere en transparante tarieven
 • 30+ jaar ervaring
 • Gecertificeerd personeel
 • Loodgieterswerk door heel Zuid-Holland
 • Snel op locatie

Contact: loodgieter Woerden

Bent u op zoek naar een loodgieter in Woerden? Neem dan contact op met New Alexander. Wij staan altijd voor u klaar, ook in het weekend en tijdens de vakantie! Behalve met loodgieterswerk, kunt u ons ook inhuren als CV installateur of gebruik maken van onze rioolservice of vele andere diensten. Bel 0644913635 om de mogelijkheden te bespreken. Stuur een e-mail naar info@24uursloodgieter.nl of vraag vrijblijvende een offerte aan via de button op onze website.

Offerte aanvragen  Hulp nodig? Neem contact op, ook met spoed!

  0644913635
  info@24uursloodgieter.nl