Loodgieter Wassenaar

Loodgieter Wassenaar | Snel op locatie | 24/7 bereikbaar

Loodgieter nodig in Wassenaar? Voor loodgieterswerk en meer in heel Zuid-Holland, neemt u contact op met New Alexander. Ons personeel is representatief, gecertificeerd en vakbekwaam. Wij staan dan ook al ruim 30 jaar bekend om onze uitstekende service. Dit uit zich onder andere in klantvriendelijkheid en transparante tarieven. Ook beschikken wij over een 24/7 spoedservice, waar u in noodgevallen dag en nacht gebruik van kunt maken. Wilt u (met spoed) loodgieterswerk wilt laten verrichten in Wassenaar, of heeft u een vraag? Neem gerust contact op.

Loodgietersbedrijf en meer

Ons loodgietersbedrijf heeft u meer te bieden dan alleen vakkundig loodgieterswerk. U kunt ook bij ons terecht voor andere werkzaamheden. Zoals het ontstoppen van uw riool, leidingwerk aanleggen of dakwerk. Wij zijn echt van alle markten thuis! Maar waar we echt trots op zijn is onze 24/7 spoedservice. Hiermee bent u bij een acuut probleem, zoals een water- of gaslek, snel geholpen.
Ons dienstenpakket in Wassenaar:

loodgieter wassenaar

Gaslek verhelpen

Bij een gaslek moet snel actie worden ondernomen in verband met explosiegevaar. Bel dan onze loodgieter om dit gaslek in Wassenaar zo snel mogelijk te verhelpen. Zet zelf dan vast alle ramen en deuren openen en sluit de hoofdtoevoer van het gas dicht. Zo voorkomt u dat het gas zich ophoopt in huis. Onze loodgieter kan bij aankomst dan meteen voor u aan de slag. Dan kijkt hij direct wat de oorzaak is, zodat het probleem niet meer terugkeert.

CV reparatie in Wassenaar?

Heeft u een probleem met de CV ketel? En hoort u tikkend geluid, ruikt u stank of gaat die storingsmelding maar niet weg? Bel dan onze CV installateur. Hij is een expert in CV reparatie en heeft het probleem snel gevonden en verholpen. Zo werkt uw CV ketel snel weer naar behoren.

Riolering aanleggen of ontstoppen

Een probleem met het riool zorgt meteen voor veel overlast. Onze rioolservice is u graag van dienst. Bij het ontstoppen van een riool, maar wanneer u nieuwe riolering wilt laten aanleggen!

Loodgieter én dakdekker

Zoekt u een specialist voor het uitvoeren van dakwerkzaamheden? Bij ons loodgietersbedrijf kunt u ook terecht voor een ervaren dakdekker. U kunt voor verschillende soorten dakwerk bij hem terecht. Zoals het bekleden van een plat dak met EPDM. Dit materiaal is vuurbestendig, luchtdicht en gaat tot wel 50 jaar mee. Ook voor lood- en zinkwerk behoort tot zijn dienstenpakket. Met het dakwerk van onze loodgieter, bent u verzekerd van een goed dak boven uw hoofd.

Bel ons, ook met spoed!

Pluspunten New Alexander in Wassenaar

Heeft u de diensten van een betrouwbare loodgieter nodig? Niet alleen particulieren, maar ook bedrijven maken gebruik van ons loodgieterswerk en onze andere services. U bent verzekerd van gecertificeerd personeel, dat altijd uitmuntende service levert. En in noodgevallen kunt u altijd gebruik maken van onze 24/7 spoedservice. De afgelopen drie decennia zijn al veel tevreden klanten u voorgegaan! Neem dus gerust contact op met dé loodgieter van Wassenaar. Dit zijn alle pluspunten op een rijtje:

 • 30+ jaar ervaring
 • Gecertificeerd personeel
 • Loodgieterswerk door heel Zuid-Holland
 • Snel op locatie
 • 24/7 spoedservice
 • Klantvriendelijk en betrouwbaar
 • Heldere en transparante tarieven

Loodgieter Wassenaar? Bel vrijblijvend!

Neem wanneer u (met spoed) een loodgieter in Wassenaar nodig heeft, contact op met New Alexander. Op ons kunt u altijd rekenen, ook in het weekend tijdens de vakantie! Naast loodgieterswerkzaamheden helpen wij ook bij het ontstoppen van uw riool, het opsporen van een gaslek en vele andere zaken. Neem telefonisch contact op via 0644913635 om de mogelijkheden te bespreken. Stuur een e-mail naar info@24uursloodgieter.nl of vraag een vrijblijvende offerte aan op onze website.

Offerte aanvragen  Hulp nodig? Neem contact op, ook met spoed!

  0644913635
  info@24uursloodgieter.nl