Loodgieter Vlaardingen

Loodgieter in Vlaardingen voor diverse loodgieterswerkzaamheden

Loodgier Vlaardingen staat paraat wanneer u problemen heeft met het sanitair, een lekkage of een verstopping. Bij NEW Alexander is het snel opgelost. U kunt ons ook inschakelen wanneer de CV ketel niet meer werkt, u schade heeft aan leidingen of dakwerkzaamheden aan het dakwerk wilt laten uitvoeren, bent u bij een loodgietersbedrijf aan het juiste adres. Loodgieterswerkzaamheden zijn namelijk zeer divers. Dus mocht u last hebben van één van deze problemen, dan komt NEW Alexander graag bij u langs om u van het probleem af te helpen. Onze loodgieter doet ook spoedklussen in Vlaardingen. U kunt ons 24/7 bereiken door 06 44 22 05 89 te bellen.

Direct van uw lekkage af

Een lekkage in uw woning of bedrijfspand in Vlaardingen moet direct worden opgelost. Het is belangrijk dat u de wateroverlast beperkt, want hoe meer wateroverlast hoe groter de schade zal zijn. Daarom komt onze loodgieter snel bij u langs om een kapotte waterleiding te repareren. We pakken het probleem bij de oorzaak aan, zodat we de lekkage effectief kunnen verhelpen. Ook kijken we de keuken en badkamer na en herstellen we eventuele schade.

Heeft u hulp nodig zodat u grote waterlast voorkomt? Dan kunt u ons inschakelen. Indien u al last heeft van een lekkage is het raadzaam om ons te bellen in plaats van een offerte op te vragen. Wij zorgen dan dat er zo snel mogelijk een loodgieter voor de deur staat. U kunt bellen naar: 06 44 22 05 89

loodgieter vlaardingen

Het werk van een loodgieter in Vlaardingen

Als loodgietersbedrijf kunt u ons voor veel verschillende loodgieterswerkzaamheden inschakelen in Vlaardingen. Van het uitvoeren van hoogwaardige technische installaties tot onderhoud aan de CV ketel. Maar ook voor dakwerkzaamheden of het repareren van een afvoer. Onze loodgieter staat voor u klaar. Voor iedere loodgietersklus bieden wij een geschikte oplossing. We willen u achterlaten als een tevreden klant en zullen daarom ons loodgieterswerk afstemmen op uw wensen. U kunt ons bellen voor:

Snel een gaslek opsporen en verhelpen in Vlaardingen

Ook bij een gaslek is het belangrijk dat u hier snel bij bent. Ruikt u gas in uw woning of bedrijfspand in Vlaardingen? Bel dan direct de loodgieter. Want gaslekken zijn erg gevaarlijk. Mocht u last hebben van een gaslucht, pas dan op met vuur. Gebruik geen wierook of kaarsen en rook geen sigaretten. Ook met elektriciteit moet u oppassen, want er kan een flinke explosie ontstaan door de vonkjes van het stopcontact. Zorg ervoor dat alle ramen en deuren geopend zijn en sluit de hoofdtoevoer af.

CV ketel installatie of reparatie

Heeft u geen warm water meer in Vlaardingen? Dit is uiteraard een probleem. Het kan zijn dat u geen warm water heeft door problemen aan de CV ketel, zoals een onderbroken thermostaat, een onderbroken thermische beveiliging of een onderbroken of afwezige spanning. Maar het kan ook zijn dat er een onderdeel defect is. Een loodgieter gaat op zoek naar de oorzaak en kan een reparatie aan de CV ketel uitvoeren, mocht dit nodig zijn. Ook wordt de CV ketel in het geheel nagekeken, om te voorkomen dat u nog een keer zonder warm water komt te zitten. Een loodgieter kan ook CV installatie uitvoeren.

Bel ons, ook met spoed!

Uitstekende rioolservice van NEW Alexander

Een verstopte riolering kan ervoor zorgen dat de afvoer of het toilet niet meer doorloopt. Ook kan het zorgen voor stankoverlast. Daarom bieden wij uitstekende rioolservice aan om u van een verstopte riolering af te helpen. Naast het ontstoppen van een riool, kunnen wij ook riolering aanleggen of een breuk in de leiding repareren. Dus heeft u rioolproblemen? Schakel een loodgieter in Vlaardingen in om dit voor u op te lossen.

Diverse dakwerkzaamheden mogelijk

U kunt ook een loodgieter bellen om dakwerkzaamheden aan het dakwerk uit te laten voeren. We kunnen verschillende soorten dakbedekkingen aanbrengen in Vlaardingen, dakwerk waterdicht en tochtvrij maken, maar ook dakwerk, dakgoten en de regenwaterafvoer afwerken. Mocht u een slechte regenwaterafvoer of beschadigde dakpannen hebben, dan kunt u beter direct een loodgietersbedrijf in of rondom Vlaardingen bellen. Er kan dan namelijk een lekkage ontstaan en dat wilt u natuurlijk te allen tijde voorkomen.

Voor al uw spoedklussen

Of u nu op zoek bent naar een loodgieter in Vlaardingen voor het ontstoppen van een riool, CV reparatie of installatie, het verhelpen van een gaslek of het repareren van een kapotte waterleiding. Wij staan klaar voor particulieren en bedrijven. Ook voor zorgcentra. U krijgt bij ons zekerheid, veiligheid en kwaliteit met onze loodgieterswerkzaamheden. Heeft u een spoedgeval? Dan staan wij zo snel mogelijk bij u op de stoep. Naast uitstekende service, bieden wij u:

 • 24/7 spoedservice
 • Gecertificeerd
 • Betrouwbaar en klantvriendelijk
 • Heldere en transparante tarieven
 • Jarenlange ervaring, 30+
 • Snel op locatie
 • Altijd tevreden klanten

loodgieter Vlaardingen NEW Alexander

Schakel een loodgieter in Vlaardingen in

Voor een loodgieter in Vlaardingen belt u NEW Alexander via 06 44 22 05 89.

Wat uw probleem ook is, wij bieden een passende oplossing door het aanbieden van diverse loodgieterswerkzaamheden. Van het ontstoppen of aanleggen van riolering tot het repareren van een kapotte waterleiding. Maar ook voor het verhelpen van lekkages, CV installaties, CV reparaties of dakwerkzaamheden.

Mocht u meer willen weten over onze diensten of nog andere vragen hebben, dan kunt u ons ook bellen of een mail sturen naar info@24uursloodgieter.nl.

Offerte aanvragen  Hulp nodig? Neem contact op, ook met spoed!

  06 44 22 05 89
  info@24uursloodgieter.nl