Loodgieter Spijkenisse

Loodgieter Spijkenisse | Snel op locatie | 24/7 bereikbaar

Loodgieter nodig in Spijkenisse? Bij New Alexander kunt u terecht voor loodgieterswerk en meer. Wij staan al ruim 30 jaar bekend om onze hoge kwaliteit service. Dit ziet u onder meer terug in onze snelle service, klantvriendelijkheid onze transparante tarieven. Ook staat bij een acuut probleem, onze spoedservice 24/7 tot uw beschikking om u uit de brand te helpen. Wilt u meer weten over onze dienstverlening, of een vrijblijvende offerte voor het uitvoeren van loodgieterswerk in Spijkenisse? Neem gerust contact op.

Loodgieter en meer

Bij ons allround loodgietersbedrijf, kunt u terecht voor meer dan alleen vakkundig loodgieterswerk. Zo zijn we ook actief als dakdekker en CV installateur. Ook zijn we erg trots op onze 24/7 spoedservice waardoor onze klanten bij een acuut probleem altijd bij ons terecht kunnen. We staan dus snel voor uw deur als er sprake is van een water- of gaslek.
In Spijkenisse kunt u bij ons terecht de volgende diensten:

Loodgieter Spijkenisse

Hulp bij gaslek in Spijkenisse

Ruikt u een gaslucht? Dan is er mogelijk een lek! Dan is het in verband met explosiegevaar belangrijk om snel te handelen. Sluit de hoofdkraan, open ramen en deuren en ga naar buiten. Bel vervolgens onze loodgieter om het gaslek te verhelpen. Hij zal ook de oorzaak opsporen, zodat het probleem niet terug zal keren.

CV reparatie

Heeft u geen warm water meer in Spijkenisseomdat de CV ketel kuren vertoont? Of hoort u een vreemd getik of ruikt u stank? Onze CV installateur helpt u snel uit de brand.

Rioolservice

Een verstopping van het riool levert direct een probleem op en de nodige overlast. Bel dan onze rioolservice om het riool weer te ontstoppen. Ook voor het aanleggen van nieuwe riolering kunt u bij ons terecht.

Dakwerkzaamheden

Ook voor dakwerk kunt u bij onze loodgieter terecht. Wilt u een plat dak laten vervangen? Wij bedekken het voor u met EPDM, een vuurbestendig materiaal, dat luchtdicht is en wel 50 jaar meegaat. En ook voor het aanbrengen van lood- en zinkwerk kunt u bij ons terecht.

Bel ons, ook met spoed!

New Alexander dé loodgieter in Spijkenisse

New Alexander is uw betrouwbare loodgieter die ook extra diensten levert. We beschikken over gecertificeerd personeel en hechten veel waarde aan een goede service. Dankzij onze 24/7 spoedservice kunt u ook bij spoedgevallen op ons rekenen. Dat heeft ons, in de meer dan 30 jaar dat we actief, zijn heel wat tevreden klanten opgeleverd. Bel daarom gerust met dé loodgieter van Spijkenisse en profiteer ook van deze fijne voordelen:

 • Loodgieterswerk door heel Zuid-Nederland
 • 30+ jaar ervaring
 • 24/7 spoedservice
 • Gecertificeerd personeel
 • Klantvriendelijk en betrouwbaar
 • Heldere en transparante tarieven
 • Snel op locatie

Hulp nodig van een loodgieter in Spijkenisse?

Wilt u een loodgieter inschakelen in Spijkenisse? Dan kunt u terecht bij New Alexander. In spoedgevallen kunt u zelfs in het weekend en tijdens de vakantie bij ons terecht! Daarnaast kunnen wij u ook helpen met onze services als CV installateur, onze rioolservice of één van onze andere diensten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0644913635. Via de mail op info@24uursloodgieter.nl. En via de website kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.

Offerte aanvragen



  Hulp nodig? Neem contact op, ook met spoed!

  0644913635
  info@24uursloodgieter.nl