Loodgieter Schiedam

Loodgieter in Schiedam nodig?

Loodgieter Schiedam is er voor u wanneer uw afvoer, toilet of riolering is verstopt. Maar ook als u een lekkage heeft, uw CV ketel stuk is of als u schade aan leidingen heeft kunt u terecht bij een loodgietersbedrijf. De werkzaamheden van een loodgieter zijn namelijk heel divers. Dus of u nu problemen heeft met uw sanitair, last heeft van een verstopping of er ergens in uw huis of bedrijfspand een lekkage is ontstaan. Schakel NEW Alexander in en wij zorgen ervoor dat het probleem snel wordt opgelost. Wij zijn ook voor spoedklussen in te schakelen. U kunt ons 24/7 bereiken door te bellen naar 0644913635. Onze loodgieter zal snel bij u voor de deur staan in Schiedam.

Gaslek oplossen Schiedam

Vermoedt u dat u een gaslek heeft? Een gaslek is te herkennen aan een vieze gaslucht. Mocht u gas ruiken in uw woning of bedrijfspand, aarzel dan niet en bel direct een loodgieter in Schiedam. Gaslekken zijn namelijk erg gevaarlijk en moeten snel verholpen worden. Daarom komen wij direct naar u toe. Zorg er in de tussentijd voor dat u geen vuur gebruikt, zoals sigaretten, wierook, kaarsen, etc. Maar ook dat u oppast met elektriciteit, want de vonkjes van het stopcontact kunnen als er te veel gas is opgehoopt leiden tot een flinke explosie. Open ook alle ramen en deuren en sluit de hoofdtoevoer.

Indien u een vermoeden heeft dat er een lek is, dan is het raadzaam om direct contact met ons op te nemen. Een lek is namelijk heel gevaarlijk, daarom is het belangrijk om snel te handelen.

loodgieter Schiedam

Werkzaamheden van een loodgieter in Schiedam

U kunt in veel situaties een loodgietersbedrijf in Schiedam inschakelen. Een loodgieter kan namelijk hoogwaardige technische installaties uitvoeren of een afvoer repareren, maar ook voor dakwerkzaamheden of onderhoud aan de cv ketel kunt u terecht bij een loodgietersbedrijf in Schiedam. NEW Alexander heeft voor iedere loodgietersklus een passende oplossing. Ons loodgieterswerk wordt volledig op uw wensen afgestemd, zodat we u achter kunnen laten als een tevreden klant. Wat wij voor u kunnen betekenen is:

Cv installatie, cv reparatie

Zit u ineens zonder warm water in Schiedam? Daar zit u uiteraard niet op te wachten. Als u geen warm water meer heeft kan een loodgieter u helpen. Het kan namelijk zijn dat er problemen zijn aan de CV ketel, zoals dat de spanning onderbroken of afwezig is, de thermostaat onderbroken wordt of de thermische beveiliging onderbroken wordt. Maar ook kan een storing aan de CV ketel komen door een slecht of defect onderdeel. Wij gaan graag voor u op zoek naar de oorzaak en voeren indien nodig een reparatie aan de CV ketel uit. Ook kijken we de CV ketel in het geheel na. Heeft u een loodgietersbedrijf nodig voor CV installatie? Ook dan kunt u bij ons terecht!

Rioolservice, riolering aanleggen, riool ontstoppen

Heeft u een verstopte riolering? Dan lossen wij dit voor u op met uitstekende rioolservice. Mocht er een breuk in de afvoer of riolering zitten, dan zoeken wij de breuk op en spoelen we de leiding door. Wij zijn niet alleen ervaren in het ontstoppen van een riool, maar ook in riolering aanleggen. Dus heeft u stankoverlast of loopt uw afvoer of toilet niet meer door in Schiedam? Bel een loodgieter en wij helpen u van uw rioolproblemen af.

Bel ons, ook met spoed!

Lekkages verhelpen, kapotte waterleidingen repareren

Als u een lekkage heeft in uw woning of bedrijfspand in Schiedam, is het van belang dat u direct een loodgieter inschakelt om de wateroverlast te beperken. Want hoe erger de wateroverlast is, hoe groter de schade. Wij kunnen snel een kapotte waterleiding repareren. Door het probleem bij de oorzaak aan te pakken, kunnen we de lekkage effectief verhelpen. Ook kijken we de badkamer of keuken voor u na op schade en zullen wij de schade indien nodig herstellen.

Rioolservice, riolering aanleggen, riool ontstoppen

Heeft u een verstopte riolering? Dan lossen wij dit voor u op met uitstekende rioolservice. Mocht er een breuk in de afvoer of riolering zitten, dan zoeken wij de breuk op en spoelen we de leiding door. Wij zijn niet alleen ervaren in het ontstoppen van een riool, maar ook in riolering aanleggen. Dus heeft u stankoverlast of loopt uw afvoer of toilet niet meer door in Schiedam? Bel een loodgieter en wij helpen u van uw rioolproblemen af.

Dakwerkzaamheden uitvoeren aan het dakwerk

Een loodgieter kan ook dakwerkzaamheden aan het dakwerk uitvoeren in Schiedam, zoals het waterdicht en tochtvrij maken van het dakwerk of het afwerken van dakwerk, dakgoten en de regenwaterafvoer. Ook kunnen wij diverse soorten dakbedekkingen aanbrengen.

Heeft u een slechte regenwaterafvoer of zijn uw dakpannen beschadigd? Bel dan direct een loodgietersbedrijf op, want met een slechte regenwaterafvoer of beschadigde dakpannen kan er lekkage ontstaan.

Bij beschadigde dakpannen is het raadzaam om direct contact op te nemen, want een lekkage kan al snel ontstaan. U kunt daarvoor het beste bellen naar: 0644913635

loodgieter Schiedam dakwerk

Waarom NEW Alexander?

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor diverse loodgieterswerkzaamheden. Ook voor zorgcentra staan wij klaar. We bieden u uitstekende service en een oplossing voor ieder probleem. Kwaliteit, zekerheid en veiligheid staan namelijk bij ons centraal. Heeft u met spoed een loodgieter nodig? Wij zijn 24/7 bereikbaar voor spoedklussen en zijn snel bij u in Schiedam. Verder zijn onze voordelen:

 • Heldere en transparante tarieven
 • Betrouwbaar en klantvriendelijk
 • Snel op locatie
 • Jarenlange ervaring, 30+
 • Gecertificeerd
 • 24/7 spoedservice
 • Altijd tevreden klanten

Loodgieter Schiedam

Bel direct voor een loodgieter in Schiedam

Om een loodgieter in Schiedam van NEW Alexander in te schakelen, belt u naar 0644913635. We komen graag langs voor het ontstoppen van een riool, het aanleggen van riolering, het repareren van een kapotte waterleiding of het verhelpen van een lekkage.

Ook voor CV installatie, CV reparaties, dakwerkzaamheden aan het dakwerk of een gaslek komen we bij u langs.

Heeft u nog vragen? U kunt ons ook mailen via info@24uursloodgieter.nl.

Offerte aanvragen  Hulp nodig? Neem contact op, ook met spoed!

  0644913635
  info@24uursloodgieter.nl