Loodgieter Rijswijk

Loodgieter Rijswijk | Snel op locatie | 24/7 bereikbaar

Op zoek naar een gecertificeerde loodgieter in Rijswijk? Neem dan contact op met New Alexander. Ons allround loodgietersbedrijf is van alle markten thuis en beschikt over een 24/7 spoedservice. Hier maakt u in geval van nood gewoon dag en nacht gebruik van. Onze loodgieters zijn representatief en vakbekwaam. Bij ons kunt u bovendien al ruim 30 jaar rekenen op uitstekende service. Dit uit zich in klantvriendelijkheid, betrouwbaarheid en transparante tarieven. Neem contact op wanneer u (met spoed) loodgieterswerk wilt laten verrichten in Rijswijk.

Loodgieterswerk of andere werkzaamheden in Rijswijk?

Behalve voor vakkundig loodgieterswerk, kunt u ook bij ons loodgietersbedrijf ook terecht voor andere werkzaamheden. Wat dacht u van dakwerk, het ontstoppen in uw riool of het aanleggen van leidingwerk? Wij zijn van alle markten thuis! Daarnaast beschikken wij ook over een 24/7 spoedservice. Bij een acute situatie zoals een water- of gaslek helpen we u dus snel uit de brand.
Onze services in Rijswijk:

Loodgieter Rijswijk

Hulp bij gaslek

Bij een gaslek is er kans op explosiegevaar. Bel in dat geval snel onze loodgieter om dit gaslek in Rijswijk te verhelpen. Zelf kunt u vast alle ramen en deuren openen en de gaskraan dichtdraaien, zodat het gas zich niet ophoopt in huis. Dan kan onze loodgieter het lek meteen bij aankomst voor u dichten. Hij onderzoekt dan meteen de oorzaak, zodat het probleem zich niet opnieuw voor zal doen.

Problemen met de CV ketel?

Geeft uw CV ketel een storing aan? Maakt hij een tikkend geluid, ruikt u stank of heeft hij andere kuren? Neem contact op met onze CV installateur. Deze heeft het probleem snel gevonden en verholpen. Zo kunt u uw CV ketel snel weer gebruiken.

Riolering laten aanleggen of ontstoppen?

Een probleem met het riool zorgt direct voor veel overlast. Neem dan snel contact op met onze rioolservice. Wij kunnen een riool voor u ontstoppen, maar ook nieuwe riolering voor u aanleggen!

Loodgieter en dakdekker

Wilt u dakwerkzaamheden laten uitvoeren? U kunt ons loodgietersbedrijf ook inhuren als dakdekker. Diverse soorten dakwerk zijn mogelijk. Zo kan onze dakdekker uw platte dak bekleden met EPDM. Dit is niet alleen vuurbestendig én luchtdicht, maar gaat ook tot wel 50 jaar lang mee. Ook lood- en zinkwerk behoort tot onze diensten. Met dakwerk van onze loodgieter, bent u verzekerd van een tochtvrij en waterdicht dak.

Bel ons, ook met spoed!

Daarom New Alexander in Rijswijk

Op zoek naar een betrouwbare loodgieter? Zowel bedrijven als particulieren kunnen gebruik maken van ons loodgieterswerk en de aanverwante services. Hierbij kunt u altijd rekenen op onze klantvriendelijke medewerkers en onze 24/7 spoedservice. Dit heeft ons de afgelopen 30 jaar al veel tevreden klanten opgeleverd! Bel gerust, want bij dé loodgieter van Rijswijk profiteert u altijd van de volgende voordelen:

 • 24/7 spoedservice
 • Klantvriendelijk en betrouwbaar
 • Snel op locatie
 • Gecertificeerd personeel
 • 30+ jaar ervaring
 • Heldere en transparante tarieven
 • Loodgieterswerk door heel Zuid-Holland

Contact opnemen loodgieter Rijswijk

Wilt u (met spoed) gebruik maken van de diensten van een loodgieter in Rijswijk? Bij New Alexander staan we altijd voor u klaar, ook in het weekend en de vakantie! Behalve loodgieterswerkzaamheden, kunt u ook bij ons terecht om uw riool te ontstoppen, het opsporen van een gaslek en nog veel meer. Bel ons via 0644913635 om de mogelijkheden te bespreken. Laat een bericht achter op info@24uursloodgieter.nl of vraag een vrijblijvende offerte aan op de website.

Offerte aanvragen  Hulp nodig? Neem contact op, ook met spoed!

  0644913635
  info@24uursloodgieter.nl