Loodgieter Nieuwegein

Loodgieter in Nieuwegein nodig?

Heeft u een loodgieter in Nieuwegein nodig? Loodgietersbedrijf NEW Alexander staat voor u klaar! Wij zijn in te schakelen voor al uw loodgieterswerk. Van rioolservice tot aan dakwerk. Bij ons bent u aan het juiste adres! Wij kunnen ook uw CV ketel repareren of installeren en een gaslek of lekkage opsporen en oplossen. Kortom: wij zijn ontzettend veelzijdig! Heeft u loodgieterswerk voor ons? Onze loodgieter komt zo snel mogelijk naar u toe in Nieuwegein om uw probleem te verhelpen. Al helemaal als er spoed achter zit. In geval van spoed belt u ons direct op 0644913635 voor een loodgieter in Nieuwegein. Wij zijn 24/7 te bereiken voor spoedgevallen.

Voor verschillende werkzaamheden in te schakelen

Loodgieterswerk kan van alles zijn. U kunt denken aan het aanleggen of ontstoppen van een riool, dakwerkzaamheden of het verhelpen van een gaslek of een lekkage. Eigenlijk is loodgieterswerk alles van het repareren van een afvoer tot aan het uitvoeren van hoogwaardige technische installaties. En voor al die werkzaamheden kunt u terecht bij loodgietersbedrijf NEW Alexander. U schakelt onze loodgieter in Nieuwegein in voor:

Loodgieter Nieuwegein

Met spoed een loodgieter in Nieuwegein nodig?

In sommige gevallen is het belangrijk dat een loodgieter snel ter plaatse is. Bijvoorbeeld wanneer u een gaslek of lekkage in Nieuwegein heeft. Een gaslek kan erg gevaarlijk zijn en voor ernstige schade zorgen. Daarom moet dit snel verholpen worden. Ook voor een lekkage geldt dat dit flink wat schade kan veroorzaken, namelijk door wateroverlast. Mocht u een gaslek of lekkage hebben, wacht dan niet langer en bel direct een loodgieter in Nieuwegein. Loodgietersbedrijf NEW Alexander is 24/7 bereikbaar voor spoedgevallen. Ook als u onverwachts geen warm water meer heeft of de afvoer niet meer goed doorloopt, is het fijn als een loodgieter snel ter plaatse is. Bel ons en wij komen zo snel mogelijk naar u toe.

Bel ons, ook met spoed!

Voordelen loodgietersbedrijf NEW Alexander

Als u een loodgieter in Nieuwegein nodig heeft, schakelt u natuurlijk loodgietersbedrijf NEW Alexander in. Wij verrichten loodgieterswerk voor zowel particulieren als bedrijven. Ook voor zorgcentra. Wij bieden u altijd de volgende voordelen:

 • Betrouwbaar en klantvriendelijk
 • Heldere en transparante tarieven
 • Jarenlange ervaring, 30+
 • Gecertificeerd
 • 24/7 spoedservice
 • Snel op locatie

Bel direct voor een loodgieter in Nieuwegein

Loodgietersbedrijf NEW Alexander kan verschillend loodgieterswerk verrichten. Van het aanleggen of ontstoppen van een riolering tot aan het installeren of repareren van een CV ketel. Wij zijn hét loodgietersbedrijf dat u zoekt als u een loodgieter in Nieuwegein nodig heeft. Ook bij een lekkage, gaslek of voor dakwerkzaamheden. Bel voor een loodgieter in Nieuwegein naar 0644913635. Ook in geval van spoed. U kunt ons ook bereiken door een mail te sturen naar info@24uursloodgieter.nl. En een offerte aanvragen? Dat kunt u doen via de website.

Offerte aanvragen  Hulp nodig? Neem contact op, ook met spoed!

  0644913635
  info@24uursloodgieter.nl