Loodgieter Leiden

Snelle en betrouwbare loodgieter in Leiden

Bent u met spoed op zoek naar een loodgieter in Leiden? Dan zit u bij New Alexander altijd goed! Ons loodgietersbedrijf biedt u een 24/7 spoedservice aan. Zo kunt u dag en nacht rekenen op de hulp van een professionele loodgieter. Ons bedrijf is klantvriendelijk en betrouwbaar en we hanteren duidelijke tarieven, ook onze medewerkers zijn goed getraind. Zo zorgen wij al meer dan 30 jaar voor een goede service! Heeft u ons vandaag nog nodig in Leiden? Neem direct contact met ons op en wij komen eraan.

Snel bij u thuis in Leiden

Als loodgietersbedrijf zijn wij gespecialiseerd in verschillende soorten loodgieterswerk. Zo zijn wij in te schakelen voor dakwerkzaamheden, maar kunnen wij ook uw riool ontstoppen. Waar wij het meest trots op zijn is onze spoedservice. Hiermee bent u snel geholpen als u last heeft van een water- of gaslek. Hieronder ziet u al onze diensten in Leiden op een rij:

Loodgieter Leiden

Ruikt u gas?

Het is bij een gaslek niet veilig om lang op een oplossing te moeten wachten, dus onze loodgieter is in Leiden snel bij u aanwezig. Open in de tussentijd vast alle ramen en deuren zodat het gas naar buiten kan. Onze loodgieter zorgt ervoor dat het lek met spoed gedicht wordt. Ook zal hij de oorzaak onderzoeken en verhelpen, zodat u nooit meer last heeft van hetzelfde probleem!

Riool ontstoppen in Leiden

Last van een verstopt riool? Bij ons is dat geen enkel probleem. Ons loodgietersbedrijf gaat na of er geen breuk in de leiding zit en spoelt de riolering daarna door. Naast het ontstoppen van uw riool kan onze loodgieter ook een geheel nieuwe riolering voor u aanleggen. En zelfs daarvoor kunt u onze spoedservice inschakelen.

Riool ontstoppen in Leiden

Last van een verstopt riool? Bij ons is dat geen enkel probleem. Ons loodgietersbedrijf gaat na of er geen breuk in de leiding zit en spoelt de riolering daarna door. Naast het ontstoppen van uw riool kan onze loodgieter ook een geheel nieuwe riolering voor u aanleggen. En zelfs daarvoor kunt u onze spoedservice inschakelen.

CV reparatie

Het repareren van uw CV ketel valt ook onder onze taken. Op het moment dat uw CV ketel een storing aangeeft kan het gaan om een onderbreking van van de thermische beveiliging of wordt de spanning misschien onderbroken. Wat de oorzaak ook is, onze loodgieter lost het in een mum van tijd voor u op. Zo kunt u gauw weer warm douchen!

Bel ons, ook met spoed!

De loodgieter voor al uw dakwerk

Wij zijn bedreven in het leggen van verschillende soorten dakwerk. Ons loodgietersbedrijf biedt u bijvoorbeeld zinkwerk, loodwerk en kunststof dakwerk aan. Ook kunnen wij voor u EPDM aanleggen. Dit is een vliegvuurbestendige en luchtdichte stof die wel 50 jaar mee kan gaan. Wat u dan ook kiest: Onze loodgieter geeft u advies over welk dakwerk het beste bij uw huis past en verzekert u van een tochtvrij en waterdicht dak.

Onze voordelen in Leiden

Ons loodgietersbedrijf is klantvriendelijk en ons personeel staat elke dag voor u klaar. New Alexander levert haar diensten aan particulieren, zorgcentra en bedrijven in Leiden en omstreken. En met onze spoedservice zorgen we al 30 jaar voor tevreden klanten! Als dé loodgieter van Leiden, bent u bij ons verzekerd van de volgende voordelen:

 • 30+ jaar ervaring
 • Gecertificeerd personeel
 • Loodgieterswerk door heel Zuid-Nederland
 • Snel op locatie
 • Klantvriendelijk en betrouwbaar
 • 24/7 spoedservice
 • Heldere en transparante tarieven

Direct contact voor loodgieter in Leiden

Zoekt u met spoed een loodgieter in Leiden? New Alexander staat voor u klaar! Ook in weekenden en vakanties zijn wij op elk moment voor u beschikbaar. Dakwerk leggen, uw riool ontstoppen of een gaslek dichten: we kunnen het allemaal! Heeft u ons in Leiden zo snel mogelijk nodig? Neem meteen contact met ons op en wij komen eraan. Bel ons op 0644913635, mail ons op info@24uursloodgieter.nl of vraag een vrijblijvende offerte aan op onze website.

Offerte aanvragen  Hulp nodig? Neem contact op, ook met spoed!

  0644913635
  info@24uursloodgieter.nl