Loodgieter Gouda

24/7 een loodgieter in Gouda

Zoekt u in Gouda een loodgieter die u op elk moment kan inschakelen? Welkom bij New Alexander. Wij beschikken in Gouda over een spoedservice, zodat u ons voor elke opdracht met spoed kunt inzetten. Ons personeel is klantvriendelijk en getraind om snel in actie te komen. Met onze brede ervaring zorgen wij al meer dan 30 jaar voor tevreden klanten! Wilt u meer weten? Neem vandaag nog contact met ons op.

Onze diensten in Gouda

Wij zijn een loodgietersbedrijf in Gouda dat zich gespecialiseerd heeft in meerdere soorten werkzaamheden. Waar wij echter het meest trots op zijn is onze spoedservice. Hiermee zijn we in geval van nood snel bij u aan huis! Zie hieronder een overzicht van al onze diensten:

Loodgieter Gouda

Snel ter plaatse in Gouda

Vooral een gaslek kan erg gevaarlijk zijn en moet snel opgelost worden. Onze loodgieter is in dit geval snel ter plaatse in Gouda. We raden aan om in de tussentijd de hoofdtoevoer van het gas af te sluiten en alle ramen en deuren open te zetten. Zo kan het gas naar buiten en is de kans op ontploffingsgevaar meteen kleiner. Onze loodgieter zoekt hierna snel naar het probleem en lost dit direct voor u op!

Al uw rioolservice bij New Alexander

Mogen wij nieuwe riolering voor u aanleggen? Onze loodgieter doet dit voor u in een handomdraai. Wilt u simpelweg uw riool ontstoppen? Ook dat is geen enkel probleem voor ons! Onze loodgieter gaat voor u op zoek naar de oorzaak van de ontstopping en zorgt ervoor deze u nooit meer narigheid oplevert. Voor alle rioolservice die u nodig heeft is New Alexander dé loodgieter voor u.

Geen heet water meer?

Heeft uw CV ketel kuren? Een storing in de CV ketel kan betekenen dat de thermische beveiliging onderbroken wordt, of misschien dat zelfs de spanning afwezig is. Wat de oorzaak dan ook is, met onze spoedservice staat onze loodgieter in Gouda direct voor u klaar om u weer heet water te bezorgen. Zo kunt u weer lekker warm douchen!

Loodgieter én dakdekker in Gouda

Ook voor al uw dakwerk kunt u bij ons loodgietersbedrijf terecht. Heeft u een ouder huis in Gouda? Dan heeft u waarschijnlijk nog een traditionele bitumen dakbedekking. Als u vind dat deze aan vervanging toe is geeft onze loodgieter u advies over welk dakwerk het beste bij uw huis past. Bij ons kunt u onder andere terecht voor loodwerk, zinkwerk, kunststof en EPDM. Die laatste is een vliegvuurbestendige en luchtdichte stof die wel 50 jaar meegaat! Wilt u nooit meer na hoeven denken over de kwaliteit van uw dak? Schakel dan direct onze loodgieter in.

Bel ons, ook met spoed!

Onze voordelen in Gouda

Ons loodgietersbedrijf is al meer dan 30 jaar actief in een verscheidenheid aan werkzaamheden. Wij worden ingezet door zowel bedrijven en zorgcentra als door particulieren. In Gouda bezorgen wij ieder die ons inhuurt een klantvriendelijke loodgieter en hiermee zorgen wij nog steeds elke dag voor tevreden klanten! U geniet bij ons van de volgende voordelen:

 • Klantvriendelijk en betrouwbaar
 • 24/7 spoedservice
 • Heldere en transparante tarieven
 • Snel op locatie
 • Loodgieterswerk door heel Zuid-Nederland
 • 30+ jaar ervaring
 • Gecertificeerd personeel

Direct contact voor loodgieter in Gouda

Bent u met spoed op zoek naar een professionele loodgieter in Gouda? New Alexander staat dag en nacht voor u klaar. Of u nu een gaslek gedicht moet hebben of uw riool wilt laten ontstoppen, wij sturen u zo snel mogelijk een gecertificeerde loodgieter. Laat het ons direct weten als u ons nodig heeft! Bel ons op 0644913635, mail ons via info@24uursloodgieter.nl of vraag een vrijblijvende offerte aan op onze website.

Offerte aanvragen  Hulp nodig? Neem contact op, ook met spoed!

  0644913635
  info@24uursloodgieter.nl