Loodgieter Dordrecht

Loodgieter met 24/7 spoedservice in Dordrecht!

Zoekt u een loodgieter in Dordrecht op een wat ongebruikelijk tijdstip? Geen enkel probleem! Met een 24/7 spoedservice staat New Alexander direct voor u klaar. Dag of nacht, doordeweeks of in het weekend: een gecertificeerde loodgieter komt zo snel mogelijk uw kant op. Na meer dan 30 jaar zorgt ons loodgietersbedrijf hiermee nog elke dag voor tevreden klanten!

Onze diensten in Dordrecht

Als loodgietersbedrijf zijn we voor u in Dordrecht multi-inzetbaar! Zo doen wij aan het leggen van rioleringen en dakwerk, maar valt het repareren van uw CV ketel ook onder onze werkzaamheden. Op onze spoedservice zijn wij het meest trots. In het geval van een water- of gaslek zijn wij hiermee een snelle oplossing voor uw probleem! U ziet hieronder een overzicht van al onze diensten:

loodgietersdiensten dordrecht

Ruikt u gas?

Vooral bij een gaslek is het belangrijk dat u spoedig een professionele loodgieter inschakelt. Dit in verband met levensgevaarlijk explosiegevaar. Begin in dat geval direct met het openzetten van alle ramen en deuren. Ook dient u de hoofdtoevoer van het gas af te sluiten. Verder raden we u aan om geen vuur en elektrische apparaten te gebruiken en te wachten tot onze loodgieter ter plaatse is.

Riool ontstoppen in Dordrecht

Heeft u last van een verstopt riool? Onze loodgieter in Dordrecht lost het in een mum van tijd voor u op. We gaan voor u de oorzaak na en onderzoeken of er een breuk in de leidingen zit. Daarna spoelen we het riool door en zorgen we ervoor dat u weer ongestoord gebruik kunt maken van uw leidingen! Ook kunnen wij voor u een geheel nieuwe riolering aanleggen. Voor al uw rioolservice in Dordrecht is New Alexander hét loodgietersbedrijf voor u.

CV reparatie nodig?

Zit u opeens zonder warm water? Wij begrijpen dat het vervelend is als uw CV ketel kuren heeft. Onze loodgieter in Dordrecht gaat voor u de oorzaak na. Het kan zijn dat de spanning weggevallen is of dat de thermische beveiliging onderbroken wordt. Wat het probleem ook mag zijn, wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk weer warm kunt douchen!

Loodgieter en dakdekker

Is uw dakwerk aan vervanging toe? New Alexander heeft meerdere opties voor u. Wij bieden u kunststof, loodwerk, zinkwerk en EPDM. EPDM is een luchtdichte en vliegvuurbestendige stof die wel 50 jaar meegaat. Onze ervaren loodgieter in Dordrecht adviseert u welke dakbedekking het beste bij uw huis past en zorgt daarna voor een nette aanleg. Bij ons bent u altijd verzekerd van kwalitatief loodgieterswerk!

Bel ons, ook met spoed!

Onze voordelen voor u in Dordrecht

Wij leveren onze diensten zowel aan particulieren als bedrijven. Al meer dan 30 jaar zijn wij snel ter plaatse en voeren we onze opdrachten efficiënt uit. Met al onze werkzaamheden zorgen wij nog elke dag voor tevreden klanten! Als u onze loodgieter inschakelt geniet u van de volgende voordelen:

 • Heldere en transparante tarieven
 • Snel op locatie
 • Loodgieterswerk door heel Zuid-Nederland
 • Gecertificeerd personeel
 • 24/7 spoedservice
 • 30+ jaar ervaring
 • Klantvriendelijk en betrouwbaar

Snel contact met een loodgieter in Dordrecht

Bent u op zoek naar een loodgieter in Dordrecht? Aarzel niet om New Alexander op elk gewenst moment in te schakelen. Ook ‘s nachts, in weekenden en tijdens vakanties kunt op ons rekenen. Heeft u ons nu nodig? Bel ons op 0644913635, mail ons via info@24uursloodgieter.nl of vraag een vrijblijvende offerte aan op onze website. Graag tot snel!

Offerte aanvragen  Hulp nodig? Neem contact op, ook met spoed!

  0644913635
  info@24uursloodgieter.nl