Loodgieter Den Haag

Snelle en betrouwbare loodgieter in Den Haag

Heeft u met spoed een loodgieter nodig in Den Haag? Welkom bij New Alexander. Onze spoedservice is 24/7 voor u beschikbaar! Dag of nacht, midden in de week of in het weekend, u hoeft maar te bellen en wij komen eraan. Onze gecertificeerde loodgieter is getraind om zijn werk vakkundig en snel uit te voeren. En na meer dan 30 jaar zorgen wij daarmee nog steeds voor tevreden klanten! Heeft u vandaag nog een loodgieter nodig in Den Haag? Schakel direct onze spoedservice in.

New Alexander: Onze werkzaamheden

Ons loodgietersbedrijf is van alle markten thuis. Zo kan onze loodgieter verschillende soorten dakwerk voor u aanleggen, maar kan hij ook een nieuwe riolering aanleggen of een lekkage repareren. Verder leveren wij in Den Haag ook de volgende diensten:

loodgieter Den Haag

Snel uw lekkage verholpen

Last van een lekkage aan een waterleiding of riolering? Onze loodgieter in Den Haag zoekt voor u het lek op en verhelpt het. Hierna gaan wij na wat de oorzaak van het lek is. We willen u namelijk verzekeren dat dit nooit meer een reden zal zijn voor een toekomstige lekkage. Vervolgens kijkt onze loodgieter ook voor u of de lekkage geen grote schade in de badkamer of keuken heeft aangericht. Zo voorkomen we verdere narigheden en geven wij u in Den Haag de goede service die u verdient.

Riool ontstoppen in Den Haag

In Den Haag kunnen wij in een handomdraai uw riool ontstoppen. Onze loodgieter begrijpt dat u geen zin heeft in de stankoverlast en overstromingen van een verstopt riool. Wij gaan snel voor u aan de slag en met onze spoedservice kunt u ons hier ook 24/7 voor oproepen! De loodgieter gaat voor u op zoek naar een eventuele breuk in de leidingen en spoelt daarna de riolering door. En in het allerergste geval, kunnen wij ook gewoon een nieuwe riolering aanleggen. Zo bent u bij ons altijd geholpen.

Voor al het dakwerk in Den Haag

Ook voor al uw dakwerk zijn wij de beste keus als loodgieter in Den Haag. Ons ervaren loodgietersbedrijf geeft u professioneel advies over de daksoort die het beste bij uw huis past. Heeft u een wat ouder huis in Den Haag? Dan is het waarschijnlijk dat uw dak nog een traditionele bitumen dakbedekking heeft. Als u besluit om over te stappen op een ander soort dakwerk heeft onze loodgieter verschillende opties voor u, zoals EPDM. Dit is een luchtdichte en vliegvuurbestendige stof, die wel 50 jaar mee gaat! Op die manier bent u nog een lange tijd voorzien van een veilig en kwalitatief dak. Ook voor loodwerk, zinkwerk en kunststof kunt u bij ons terecht.

Veilig een gaslek dichten

Een gaslek kan heel gevaarlijk zijn. Het is dan ook verstandig om zo snel mogelijk een betrouwbaar loodgietersbedrijf in te schakelen. Onze loodgieter in Den Haag schiet u dag en nacht te hulp en dicht het lek met spoed. In de tussentijd raden we aan om alle ramen en deuren open te zetten zodat het gas naar buiten kan. Sluit ook de hoofdtoevoer van het gas af. Wees verder voorzichtig met de elektrische apparaten: een kleine vonk kan een grote explosie veroorzaken. Ook steekt u liever geen vuur aan, dus gebruik in de buurt geen kaarsen of sigaretten. Met onze spoedservice in Den Haag hoeft u daarna niet lang te wachten op hulp van onze loodgieter!

Bel ons, ook met spoed!

Kapotte CV ketel in Den Haag?

Uw kapotte CV ketel is door onze loodgieter in Den Haag in een mum van tijd gerepareerd. Op het moment dat uw CV ketel een storing aangeeft, zou het probleem kunnen liggen bij een onderbreking van de thermische beveiliging of kan de spanning afwezig zijn. Onze loodgieter gaat snel na wat de oorzaak is zodat u nooit lang hoeft te wachten op heet water. Zo kunt u snel weer fijn en warm douchen!

Onze voordelen in Den Haag

New Alexander staat altijd voor u klaar. Onze medewerkers zijn klantvriendelijk en getraind om snel in actie te komen. Ons loodgietersbedrijf levert haar diensten aan zowel particulieren als aan bedrijven en zorgcentra. Al meer dan 30 jaar zorgen wij dagelijks voor tevreden klanten! Als dé loodgieter van Den Haag, bieden wij u de volgende voordelen:

 • 24/7 spoedservice
 • Snel op locatie
 • Klantvriendelijk en betrouwbaar
 • 30+ jaar ervaring
 • Heldere en transparante tarieven
 • Loodgieterswerk door heel Zuid-Nederland
 • Gecertificeerd personeel

Neem in Den Haag vandaag nog contact met ons op

Woont u in Den Haag en zoekt u een betrouwbare loodgieter? New Alexander is op elk moment voor u beschikbaar. Of u nu een nieuw dak wilt leggen of uw riool wilt laten ontstoppen, onze loodgieter staat altijd voor u klaar! Heeft u direct hulp nodig? Laat het ons weten door een offerte aan te vragen op onze website. U kunt ons ook mailen via info@24uursloodgieter.nl of bel ons op 0644913635. Graag tot snel!

Offerte aanvragen  Hulp nodig? Neem contact op, ook met spoed!

  0644913635
  info@24uursloodgieter.nl