Loodgieter Delft

Snelle en vakkundige loodgieter in Delft

Bent u op zoek naar een loodgieter in Delft die u zo snel mogelijk te hulp schiet? Welkom bij New Alexander, met onze spoedservice staan wij 24/7 voor u klaar! Dag of nacht, doordeweeks of in het weekend, u kunt altijd op ons rekenen. Wij bieden onze spoedservice aan zowel particulieren als aan bedrijven en zorgcentra. Zo bent u in Delft altijd en overal voorzien van een professionele loodgieter! Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Onze diensten in Delft

Ons loodgietersbedrijf is bedreven in een verscheidenheid aan loodgieterswerk. Zo doen wij bijvoorbeeld aan dakwerk, repareren wij uw CV ketel en ontstoppen wij uw riool. Onze spoedservice is echter het meest aan te raden bij een lek in een gas- of waterleiding. Hieronder ziet u al onze diensten in Delft op een rij:

Loodgieter Delft

Snelle hulp bij gaslek

Een gaslek kan erg gevaarlijk zijn, maar een kapotte waterleiding bezorgt u ook een hoop schade als u niet gauw een professionele loodgieter inschakelt. Daarom kunt u altijd rekenen op de snelle hulp van New Alexander. Onze loodgieter in Delft dicht het lek en gaat na waar de oorzaak ligt. Hierdoor hoeft u in de toekomst geen verdere narigheden te ervaren!

Al uw rioolservice in Delft

New Alexander ontstopt in een handomdraai uw riool. Wij begrijpen dat u niet zit te wachten op overstromingen of de stankoverlast. Onze loodgieter gaat voor u op zoek naar een eventuele breuk in de leidingen en spoelt het riool daarna door. Ook als u een geheel nieuwe riolering nodig hebt, kunt u bij ons terecht. Zo vindt u bij ons loodgietersbedrijf elke vorm van rioolservice die u nodig heeft.

Kuren met de CV ketel?

Heeft u geen heet water meer? Onze loodgieter in Delft lost het snel voor u op. Als de CV ketel een storing aangeeft, kan het gaan om een onderbreking van de thermische beveiliging of is misschien de spanning afwezig. Wat de oorzaak dan ook is, ons loodgietersbedrijf zorgt ervoor dat u zo snel mogelijk weer warm kunt douchen!

Uw dakdekker in Delft

Voor al uw dakwerk hebben wij in Delft de juiste loodgieter. Als u een wat ouder huis in Delft heeft, heeft u waarschijnlijk nog een traditionele bitumen dakbedekking. Wilt u overstappen? Dan geeft onze loodgieter u advies over de juiste daksoort voor uw huis en zorgen voor een nette aanleg. We verzorgen onder andere dakwerk van kunststof, lood- en zinkwerk en EPDM. Waar u keuze ook op valt: bij ons bent u de komende jaren weer voorzien van een kwalitatief dak!

Bel ons, ook met spoed!

Onze voordelen in Delft

Onze klantvriendelijke medewerkers staan altijd voor u klaar. Ook ‘s nachts, in weekenden of tijdens vakanties. Bij onze loodgieter in Delft, bent u op elk moment snel geholpen! Al 30 jaar lang zijn wij beschikbaar voor zowel bedrijven en zorgcentra als particulieren. Als u onze diensten inschakelt, geniet u van de volgende voordelen:

 • Heldere en transparante tarieven
 • Snel op locatie
 • 30+ jaar ervaring
 • 24/7 spoedservice
 • Klantvriendelijk en betrouwbaar
 • Loodgieterswerk door heel Zuid-Nederland
 • Gecertificeerd personeel

Direct contact voor een loodgieter in Delft

Zoekt u met spoed een loodgieter in Delft? Aarzel dan niet om contact op te nemen met New Alexander. Of u nu een nieuwe riolering wilt aanleggen, uw CV ketel wilt laten repareren of een nieuw dak wilt leggen: New Alexander is dé loodgieter voor u. Heeft u ons vandaag nog nodig? Laat het ons weten! Mail ons via info@24uursloodgieter.nl, bel ons op 0644913635 of vraag een vrijblijvende offerte aan op onze website. Graag tot snel!

Offerte aanvragen  Hulp nodig? Neem contact op, ook met spoed!

  0644913635
  info@24uursloodgieter.nl