Loodgieter Capelle aan den IJssel

Loodgieter inschakelen in Capelle aan den IJssel

Loodgieter Capelle aan den IJssel nodig? Wellicht om u van een verstopte afvoer of riolering af te helpen of omdat u een lekkage heeft? Maar ook bij schade aan leidingen, een kapotte CV ketel of voor dakwerkzaamheden kunt u een loodgietersbedrijf inschakelen. Neem daarom contact op met NEW Alexander. Wij beschikken over ervaren loodgieters die voor ieder probleem een geschikte oplossing bieden. Ook bij spoedklussen. U kunt ons 24/7 bellen via 0644913635. Onze loodgieter komt snel bij u langs in Capelle aan den IJssel.

Geen warm water? Laat de CV ketel nakijken

Komt er geen warm water meer uit de kraan of douche? Laat dan de CV ketel nakijken door een loodgieter. De thermische beveiliging of thermostaat kunnen namelijk onderbroken worden of de spanning is onderbroken of afwezig. Maar ook kan er een onderdeel in de CV ketel defect zijn.

Wij komen graag bij u langs in Capelle aan den IJssel om op zoek te gaan naar de oorzaak. Indien nodig zullen wij een reparatie uitvoeren. Bent u op zoek naar een loodgietersbedrijf voor CV installatie? Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Wilt u meer informatie of wilt u direct hulp? Dan kunt u contact opnemen via de mail info@24uursloodgieter.nl of bellen naar 0644913635. Indien u het probleem spoedig wenst te verhelpen, kunt u beter bellen. We kunnen u dan snel te woord staan en zo samen met u een afspraak inplannen. Een loodgieter kan al snel bij u op de stoep staan.

Loodgieter omgeving Capelle aan den ijssel

Waarom een loodgieter in Capelle aan den IJssel?

Een loodgieter kan veel verschillende werkzaamheden verrichten bij u in Capelle aan den IJssel. Van het uitvoeren van onderhoud aan de CV ketel tot hoogwaardige technische installaties. Maar ook voor het repareren van de afvoer of een gaslek kunt u bij ons terecht. We stemmen onze werkzaamheden geheel af op uw wensen, zodat we u als tevreden klant kunnen verlaten. U kunt ons inschakelen voor:

Snel en effectief lekkages verhelpen

Een lekkage in uw woning of bedrijfspand in Capelle aan den IJssel moet snel worden opgelost. Het is namelijk van groot belang dat u de wateroverlast beperkt. Want hoe meer wateroverlast u heeft, des te meer schade dit zal opleveren. Bel ons daarom direct wanneer u een lekkage heeft, zodat onze loodgieter snel de oorzaak kan achterhalen. We pakken het probleem altijd bij de oorzaak aan om de lekkage effectief te verhelpen. Ook kunnen we kapotte waterleidingen voor u repareren en kijken we de badkamer of keuken na op schade. Indien nodig zullen we de schade herstellen.

Riolering ontstoppen of aanleggen

Wij bieden uitstekende rioolservice aan. Of u nu een loodgieter in Capelle aan den IJssel nodig heeft voor het aanleggen van riolering of het ontstoppen van een riool, bij ons kunt u terecht. Ook als er een breuk in de riolering of afvoer zit. Wij zoeken de breuk op en spoelen vervolgens de leiding door. Dus heeft u last van stankoverlast of loopt het toilet of de afvoer niet meer goed door? Dan kunt u ons loodgietersbedrijf inschakelen om u van deze rioolproblemen af te helpen.

Bel ons, ook met spoed!

Wat te doen bij een gaslek?

Ruikt u gas bij u thuis of op het werk in Capelle aan den IJssel? Een gaslucht is een symptoom van een gaslek. Bel in dit geval direct een loodgieter op, want een gaslek kan erg gevaarlijk zijn. Wij zullen direct naar u toekomen om u van het gaslek af te helpen. Zorg er in de tussentijd voor dat u alle ramen en deuren open houdt en de hoofdtoevoer sluit. Ook mag u geen vuur gebruiken, zoals sigaretten, kaarsen of wierook, en moet u oppassen met elektriciteit. De vonkjes van het stopcontact kunnen namelijk tot een flinke explosie leiden.

Problemen aan het dakwerk oplossen

Heeft u problemen aan het dakwerk? Onze loodgieter kan dit voor u oplossen. Een slechte regenwaterafvoer of beschadigde dakpannen kunnen bijdragen aan het ontstaan van een lekkage. Daarom is het belangrijk dat u dit snel laat verhelpen. Maar wij kunnen ook uw dakwerk tochtvrij en waterdicht maken of diverse soorten dakbedekkingen aanbrengen. Ook gaan wij graag aan de slag met de dakgoten. Voor welke dakwerkzaamheden u ons ook nodig heeft, wij staan voor u klaar in Capelle aan den IJssel!

Uitstekende kwaliteit en service

Wij zijn door zowel particulieren als bedrijven in te schakelen voor het uitvoeren van diverse loodgieterswerkzaamheden. Ook door zorgcentra. We hebben voor ieder probleem een oplossing en bieden u daarnaast uitstekende service. U bent bij ons niet alleen verzekerd van kwaliteit, maar ook van zekerheid en veiligheid. Ook in geval van spoed. Mocht u met spoed een loodgieter in Capelle aan den IJssel nodig hebben, dan zijn wij snel bij u. U kunt ons 24/7 bereiken. Verder bieden wij u de volgende voordelen:

 • Gecertificeerd
 • Betrouwbaar en klantvriendelijk
 • Snel op locatie
 • 24/7 spoedservice
 • Heldere en transparante tarieven
 • Jarenlange ervaring, 30+
 • Altijd tevreden klanten

Loodgieter gezocht Capelle aan den ijssel

Loodgieter in Capelle aan den IJssel inschakelen

Heeft u, al dan niet met spoed, een loodgieter in Capelle aan den IJssel nodig? Bel naar 0644913635 en NEW Alexander komt naar u toe. Voor het ontstoppen of aanleggen van riolering, het verhelpen van een lekkage, CV installatie of reparatie, maar ook voor dakwerkzaamheden of een gaslek staan we voor u klaar.

Heeft u vragen voor ons? Of wilt u meer informatie over de loodgieterswerkzaamheden die wij verrichten? Neem ook dan gerust contact met ons op. U kunt ons ook via e-mail bereiken door een bericht te sturen naar info@24uursloodgieter.nl.

Offerte aanvragen  Hulp nodig? Neem contact op, ook met spoed!

  0644913635
  info@24uursloodgieter.nl