Loodgieter Barendrecht

Loodgieter Barendrecht | 24/7 Spoedservice

Bent u op zoek naar een loodgieter in Barendrecht? Dan heeft u in New Alexander de juiste loodgieter gevonden! Met onze spoedservice staat ons loodgietersbedrijf 24/7 voor u klaar. Al meer dan 30 jaar leveren wij onze diensten aan zowel bedrijven als particulieren. We zorgen met deze diensten in Barendrecht zo elke dag voor tevreden klanten!

Loodgietersbedrijf en meer

Dit doen wij voor u in Barendrecht

New Alexander is thuis in een breed scala aan loodgieterswerk. Wij leggen rioleringen en dakwerk, maar ook repareren wij uw CV ketel of installeren we voor u een nieuwe. Onze grootste trots is onze spoedservice. Hierdoor is onze loodgieter er namelijk bijzonder snel bij als u last heeft van een water- of gaslek in Barendrecht. U hoeft bij ons dus nooit lang te wachten op hulp van een ervaren loodgieter! Wij leveren, ook in combinatie met onze spoedservice, de volgende diensten:

loodgieter Barendrecht

Spoedservice bij gaslek

Bij een gaslek raden we aan om zo snel mogelijk een ervaren loodgieter in te schakelen. Een ophoping van gas betekent namelijk de mogelijkheid van een gasexplosie. Wees zo verstandig om alle deuren en ramen open te zetten en de hoofdtoevoer van het gas af te sluiten. Vermijd het aansteken van vuur en pas op met elektrische apparaten. Wacht vervolgens rustig af, onze loodgieter in Barendrecht namelijk al onderweg!

Al uw rioolservice in Barendrecht

Zit uw riool verstopt? Onze loodgieter schiet u te hulp om de leidingen door te spoelen. Ook gaat hij of zij na of er geen breuken in de leiding aanwezig zijn. Ons loodgietersbedrijf kan ook een geheel nieuwe riolering voor u aanleggen. Zo krijgt u bij ons in Barendrecht alle rioolservice die u nodig heeft.

Geen heet water meer?

Heeft uw CV ketel kuren? Onze CV installateur kan uw ketel repareren of een geheel nieuwe ketel installeren. U hoeft in Barendrecht in ieder geval nooit lang zonder heeft water te zitten. Onze loodgieter zorgt ervoor dat u snel weer warm kunt douchen!

Nieuw dakwerk in Barendrecht

Ook als u denkt dat uw dakwerk wel aan vervanging toe is kunt u bij ons terecht. U hebt bij ons de keuze uit kunststof, zinkwerk, loodwerk en EPDM. De laatste is een luchtdichte en vliegvuurbestendige stof die wel 50 jaar mee gaat! Onze loodgieter geeft u advies over welk dakwerk het beste bij uw huis past. Bij New Alexander rekent u sowieso op topkwaliteit!

Bel ons, ook met spoed!

Barendrecht: onze service

Wij zorgen met al onze werkzaamheden dagelijks voor tevreden klanten. Al meer dan 30 jaar voeren wij onze opdrachten snel en efficiënt uit. We helpen zowel bedrijven als particulieren en n we streven om het elke dag weer beter te doen! Op het moment dat u in Barendrecht onze loodgieter inschakelt geniet u van de volgende voordelen:

 • Loodgieterswerk door heel Zuid-Nederland
 • Gecertificeerd personeel
 • 30+ jaar ervaring
 • Heldere en transparante tarieven
 • 24/7 spoedservice
 • Klantvriendelijk en betrouwbaar
 • Snel op locatie

Direct contact voor een loodgieter in Barendrecht

Zoekt u naar een loodgieter in Barendrecht? Met onze spoedservice is New Alexander de juiste keus voor u. Dag of nacht, doordeweeks of in het weekend, wij helpen u op elk moment uit de brand. Heeft u vandaag nog een loodgieter nodig? Schakel ons in! Bel ons op 0644913635, mail ons via info@24uursloodgieter.nl of vraag een offerte aan op onze website. Graag tot snel!

Offerte aanvragen  Hulp nodig? Neem contact op, ook met spoed!

  0644913635
  info@24uursloodgieter.nl